Ако горе имаш вентилацийка за кенефа-нормално е
Ако горе имаш вентилацийка за кенефа-нормално е
линка които дадох и аз не мога да го отворя след 10 мин.
Vanko напиши в google  - Characteristics of  R-410A hdsupplysolutions
трябва да ти излезе на първо място  (pdf)R410A  na hdsupplysolutions.com
пдф-а е две страници с въпроси и отговори
Не работя с R410А затова ще се съглася с твоето мнение .Това което мога да допълня е 4е системи с R410А имат така наре4ения critical charge - малко пове4е или малко по малко фреон се отразява много зле на работата на машината -за разлика от R22(пак се отразява зле но не толкова) .R410А абсолютно задължително зареждане на кантар .Които иска да използва старата гас ,  трябва да я изкара ,претегли и зареди наново .Понякога наистина практиката показва дрyго . Намерих едно независимо изследване което показва 4е междy 25-30 C външна темпераtyра R410А е по добър от R22 но нещата се обръщaт в полза на R22 при външна тем. над 35 C .Обясняват го с по ниската критична максимална тем. и с маслото PОЕ . Опитвам се да намеря нещо при режим oтопление зимата но не мога .
Ванко какво правиш с фреона от системата след като вакумираш и я заредиш с нов ?
Еее Ванко има вентилацийка но ако 410 беше по лек от въздуха, детектора нямаше да отчете ништо или пак по голямата концентрация щеше да е в горната част на помещението
Искам да ви разкажа какъв експеримент си направихме с моя шеф миналата година. На една термопомпа Кериър около 30 годишна постоянно и бяга газта, и клиента си го знае, и не ни дава да се занимаваме с машината, казва, долей и малко фреон и ще изкара лятото. Мащината е около 36 000 или 42 000 BTU не помня точно, фреона R22. И шефа ми вика, абе трябва да я сменяме вече тая бръкма, я дай тука бутилката с 410Доляхме 410, повиши значително нагнетателното налягане както се предполагаше. Но си работи кучето. И още работи, сигурно тая пролет пак ще се обади да ходим да му доливаме. Та като старата техника днес няма да видите. Машини дето работят по 20-30 години. Фреона 410 си е капризен. До скоро нямаше на пазара машини на 600в. на 410 фреон. Онзи ден и това видях вече, компресорите бяха данфос скрол.
nikiexp-не разбрах въпроса ти.Питаш ме какво правя със стария фреон от системата,който го сменям с нов ли?
cooler-е,тва си беше шегичка от моя страна за вентилацийката.Нали това казвам и аз,че теорията се различава понякога от практиката.Фреона си е по-лек в пъти от въздуха и какво прави долу,не се обяснява теоретично.
provigo-ееее,в едно отношение да сме преди Канада-тук от години големите машини са си на 410.Само не знам защо в представителя на Данфос за БГ не са и чували за климатични компресори??? Твърдят ми,че правели само за хладилници.Българска му работа май.
Големите ви машини са на 410 защото са на 380ВДо колкото знам, чуваше се из наще среди че са имали проблеми с двигателите на компресорите работещи на 410А при напрежение 600в. Какви точно не зная. Това е причината.
Да Vanko това те питам . Останах с впечaтление 4е не съм се изразил правилно в един от постовете си .
Даи някакъв е-mail или web адрес на фирмата за детекторите . Искам да разгледам какво предлагат .
Фирмата е Хамекс,търси г-н Хайверов,а страницата с детекторите е :
http://hamex-bg.com/murco-web.html