Но не форсира турбината .. реално не можеш да разбереш кога е включил
Но не форсира турбината .. реално не можеш да разбереш кога е включил
Гледам локвичка си е направил хубавеца. Външните условия за момента са следните - 8° и 94% влажност.
Електрика и Дайкина на комшиите са съдраха от дефрости.
За статистиката - в Пловдив в момента е 21 градуса. При Вас много хладно?
Моите още не са дефроствали, няма как да стане това при 8 градуса. Голямо тролене за мицубиши и дайкин.
Какви дефрости при 8 градуса?! Рано е още за дефрости, изчакайте поне да стане около нулата.
Електрика, който се явява 50ка SF е монтиран над 50ка GV. Няма как да пропусна звука на водата, отделно и локвата под тях подсказва за дефрост, а вярвате или не тя си беше доста голяма. Няма никакво тролене, старая се да съм обективен.
пп. Добре ако не са дефрости, тогава локвата под климатика?
Локвата е поради същата причина, както при твоя хубавец.
Едни климатици отделят повече вода от други. Където има повече топлопренос, там ще има и повече конденз при еднакви други условия - една и съща външна температура и влажност.
Едит: Как определи локвата от дъжда ли е или от климатика? При мен има локви пред целия блок, дори където няма климатици отгоре. Все пак в Русе вали.
KI_YOOU, как можа да си помислиш, че това са дефрости?
По логото на външното тяло е определил, че са дефрости
Отводнявайте си машините културно в улуци и няма да имате локви през цялата година пред блоковете си.
Направих тази грешка с новозакупен К2У през голямата зима на 2012г. Като замръзна целият улук барабар с гофрето от климатика, сети се кво стана. Добре, че го хванах навреме и измахах всички коленца и гофрета.
Вчера специално към 2 през нощта не е валяло, да беше много влажно и въпреки това точно под климатика, а там са плочки (на 1ви ет. над гаражи съм) отчетливо си личеше "локвата" с вода (1). Отделното машината на няколо пъти влизаше в он/оф. Съответно помислих, че дефроства... В улука може би ще изглежда по издържано, при мен такава възможност обаче липсва.
пп. Не е като да не са писали за ненормални дефрости в темата на ZM-S и то преди месец, ето защо. (2)
Този пост е редактиран от avenger; 16-11-16 в 20:28.
Машините със сравнително по-голяма площ на топлообменника на външното тяло правят по-малко конденз. Тошибата ми ако е пуснала няколко капки, MHI-то 2-3 литра е направило.
/с тавички съм под климатиците е се вижда кой колко пикае/
- - - - - - - - - -
Водата под климатика не е признак за размразяване.