Хитака в 30кв хол и отворени врати към коридора консумира 320 вата при външна Т 0°. 23° по ДУ - термометъра отчита 23,7°.
Хитака в 30кв хол и отворени врати към коридора консумира 320 вата при външна Т 0°. 23° по ДУ - термометъра отчита 23,7°.
Миланов, сега е моментът да смениш лагера. Пускай наличните за продажба и минавай към отбора на Хитачи.
Няма, няма да купувам Хитачи, нека да си остане хубав климатик.
Оставате с впечатление, че само мрънкам. А в интерес на истината описвам какво се случва при мене. При други потребители, при други условия, може изобщо да не се наблюдават описаните от мене неща.
Климите са си екстра, според парите си.
Но сами виждате, че някои от нещата е можело да бъдат направени по друг начин. Каква е причината не знам, някои от вас също не знаят.
Може дори да има и някакви патентни ограничения. Така е решил производителя, така ги е направил.
Този пост е редактиран от avenger; 16-11-16 в 20:29.
Дано климатика ти да не е като моята бройка. За година и половина е работил макс 2-3 месеца.
Най-хубавото, че всички казват че работи ОК независимо от шума, който издава, а го взех със скрол компресор, за да не го чувам.
Моя тая година още не е дефроствал.Сутринта беше -4 ,крета си на няква ниска мощност, не я замервам в момента.
Този пост е редактиран от avenger; 16-11-16 в 20:30.
Имам едно въпросче, при Hitachi PSA/PSB предният капак отваря ли се автоматично при работа, както е при японските хитачита и филтрите за прах само отгоре на питата ли са, или са отгоре и отпред?
капака не се отваря ,филтрите са само отгоре - метални много фини като плат и искат редовно почистване ( самопочистването при мен не се справя адекватно и съм го изключил ) - отпред има едни капачета зад които има разни антибактериални и поленови филтри които както знаем са безполезни
Кога дефроства това Hitachi? Днес цял ден под нулата, сняг и не съм видял дефрост, само вее жега!
При мене нито един дефрост от началото на сезона ,и заскрежен не съм го виждал .
Консумация не му меря, вече не ми е интересен ,крета там на няква ниска мощност и 2-ра степен на турбината.
Този пост е редактиран от avenger; 30-11-16 в 17:40.