Мене ме интересува дали може да работи на 270...300W при външна -5 и помещение с малки загуби. При стайна 23 и задание 23...24. Т.е. при моите условия да работи без да изключва. Ако някой ден реша да сложа и аз такъв климатик.
Мене ме интересува дали може да работи на 270...300W при външна -5 и помещение с малки загуби. При стайна 23 и задание 23...24. Т.е. при моите условия да работи без да изключва. Ако някой ден реша да сложа и аз такъв климатик.
Може и на по ниски да работи не му се вдига минимума и никога не изпада в он-офф при мене но е в голямо помещение .. то такава машина е грехота да го сложиш в някоя кутийка.
А с дефростите на 40 минути при по - голям студ реши ли се проблема?
Отдавна е решен при мене Дефроства само при нужда .
Значи по принцип си го има проблема, като изключим теб
За другите не знам .. ето на Аруба не дефроства може дефектна бройка да е случил .
Четох, четох, после заспах, но продължих да чета спейки. Помислих че съм изпуснал нещо, върнах се. Видях че Alexi просто е спрял да пише след като е допрял температурния датчик в топлообленника без да става ясно къде точно (предполагам някой вкъщи му е направил забележка да спре да гледа само климатика Таа с какво този климатик е по-добър от 20ZMX-S?
А в живия живот, не разбрах как така на някои им рамразява по време, на други не? И за какви дефектни бройки сте писали? Или е било на майтап?
35-PSA/WSA още няма дефрост, хем от 10 дена всяка нощ става -5/-6. Външната пита е в прах и паяжини, не капе и вода като от Тошиба, Дайкин и Хитачи-то от Техномаркет. Как да го вкарам в дефрост този климатик? Нещо не е наред.
Сега заминавам в чужбина за една седмица, като се върна ще му снимам външното, дават го до -9, едва ли ще дефростне.
Този пост е редактиран от aruba_man; 15-12-16 в 22:37.
В Евис 25PSB е 2200. Да не е "печатна грешка", на всякъде е 2800.
Аз ако ти кажа моя на колко го бяха намалили ,срам ме е все пак са официален вносител на марката ,нормално техните цени да са най добри .. между другото и моя няма още нито един дефрост .