Този пост е редактиран от Jack Krauser; 16-12-16 в 00:45.
При по големите машини на марката е показан дефрост алгоритъма, като при разлика от 2 ,3 градуса около 0 външна разликата е 1.5 градуса само между тръбния и въздушния датчик си пуска дефрост. При сплит машините може би е същия алгоритъма, затова доста модели на марката правят ненужни дефрости. Поправя се много лесно за щастие, само това е недостатък на този модел, иначе е перфектен.
На топ-моделите на хевитата параметрите ги имаше някъде дадени, а за екстрите да не говорим.
Под параметри имам пред вид ефективност и коефициент на преобразуване.
- - - - - - - - - -
Всъщност някой изобщо успя ли да разбере какъв точно е дефрост алгоритъмът на хитачитата или се кара на проба-грешка?
Темата с екстрите е табу за Хеви , а посочените данни не бяха крайни и най вероятно търпят промяна. Запомних 6.6кв макс на 35цата.
Хевитата с тоя минимум от по 400 вата .. не знам как ще се мерят с ПСА/Б .. да видим и ценичките ,да няма и там неприятна изненада
Не са малко пари за 9ка .. но винаги можеш да забодеш една 8ма серия ,ти си тошибист и без това
Да я забода, ама когато се убедя, че може да работи като инвертор. Да се регулират оборотите на компресора според температурата ВЪТРЕ в стаята, а не спрямо външната. 260/380 и средно 320 никога да няма.
Външната около 0 градуса, облачно в стаята стана 22,5 при 24 зададени. Седи си на 255W и не мръдва. Някъде рано сутринта е паднала външната на -2 и хоп 390W, яко жега и вдигна стайната на 23,5. Само докато си пия кафето мръдна с 0,5 градуса. Е това нормално ли е?
За сега нека да си седи в магазина 8-мата серия.
Тия хитачита са правени за потребители с малки топлозагуби като Миланов, които търсят комфорт, тишина и ниска отдавана мощност на минимум.
3кВ при -20 има машината ,така че ще се справя и с по големи топлозагуби .. доста е гъвкава по мои наблюдения ,от 120-2200 вата ,при мене е в 27 квадрата пак да кажа и се справя чудесно
Този пост е редактиран от avenger; 17-12-16 в 18:42.
Последно беше 1900,а и подлежаха на пазарлък.25 я нямаха а 35 идваше преоразмерен за 20кв.Затова взех 9лтца от който съм предоволен.