Гледам, че Хитачи имат един модел с автоматично отварящ се преден капак, който много прилича на пса/вса, но смуче въздух и отпред. Него защо го няма в България?
Гледам, че Хитачи имат един модел с автоматично отварящ се преден капак, който много прилича на пса/вса, но смуче въздух и отпред. Него защо го няма в България?
Точно в Евис ми обясняваха за него може би, имал е топъл дефрост.
мне ,той е на 90% като нашите аз съм му разглеждал сервизното
Всъщност аз съм гледал ето този:
С плазма, йонизатор, подаване на свеж въздух, контрол на влажността, предният панел се отваря отгоре и отдолу, има филтри и отпред.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...o9PVzqBxq1A2lw
Едва ли някой в България го има. Гледам, че го продават при руснаците.
PSA/PSB дето ги продават у нас трябва да са някаква орязана и по-евтина версия на този.
Има японски такива....Серия S-X
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
И моят "змей" започна дефрости на 43 минути. Ще чакаме да се оправи времето и Alexi да го лекува, аз затова го купих и де. Ако не сте от Шумен и не можете да си го излекувате, не си струва парите. Иначе е страхотна машина, ама тия дефрости на гола пита не знам кой китаец ги е измислил. На -10 удря 2300 W консумация, топли като калорифер 7 kW.
Гледам, че и супер-дупер Daikin-а си го метнал в продава се.
Нямам нужда вече от него. По-добре да взема някой лев, отколкото да виси в мавзолея! С парите заминавам в Манила на секс туризъм. 700 лева е билетът в двете посоки. Аз и Тошибите продавам, ама няма мераклии.
Пази другите машини за след Манила, ще ти трябват още пари тогава. И не всичко се лекува.
За какво ти е двупосочен билет ,можеш да вземеш еднопосочен