Изобщо няма да е преоразмерен 35-ца за 20кв. Машината има нисък минимум и висок максимум и става и за голяма и малка стая. За 1900 е без консуренция, но за 2800 вече са доста
Изобщо няма да е преоразмерен 35-ца за 20кв. Машината има нисък минимум и висок максимум и става и за голяма и малка стая. За 1900 е без консуренция, но за 2800 вече са доста
Аз не мога да си обясня, на какво отгоре е тази цена за PSB, който на практика е същият като PSA. Хитачи имат един премиум модел, който прилича на тези, но при него филтрите и четките на почистването са отпред и отгоре, и е със отварящ се преден капак.
А до колкото видях в сервизното на PSB филтрите са само отгоре и капака не се отваря автоматично.
В сервизното на PSB най-накрая където са дадени отделно частите на вътрешното и външното тяло, почти всички части са от модела PSA. компресор, топлообменици и т.н
В новия модел PSB има ново дистанционно и сигурно е само това, другото са маркентигови трикове .
Този пост е редактиран от avenger; 18-12-16 в 10:56.
Налични ли са? То така много лесно, като го няма налично и цената трепач, като го заредят ми такива са новите цени.
В петък 25PSB го намерих само в Рувекс наличен и с монтажа идваше точно 3000.
Тия доставиха и монтираха моето Хитачи .. взимат ги от Евис ,цената дали е реална - трябва да се пита
Ми добре не се обаждай ,аз мисля да им звънна обаче