Страница 17 от 63 ПърваПърва ... 7151617181927 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 939
Like Tree330Одобрявам

Hitachi 35 PSA/WSA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Hitachi 35 PSA/WSA

След като си се усетил вече, защо се занимаваш излишно? Меренето с конвектори е с пъти по-точно, ако го направиш в подходящото време.

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

ноември измина със средна консумация 195 вата/час .. поддържани 24° в 27 квадрата помещение .. тиха и спокойна работа на машината ,тия дни дето беше по хладно докъм 1-2° , беше вдигнал на 300 вата .. дефрост до сега не съм наблюдавал ,нито скреж по питата
    edi1, Mega, JOKVN и 2 други харесват това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Hitachi 35 PSA/WSA

Скреж най-вероятно ще виждаш много много рядко , като знам по малкия му брат wx8 само при мъгла и отрицателни температури. Дано и дефростите са ги направили както трябва, ще чакаме да споделите собствениците, като паднат температурите.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Много добър разход.Несъмнено ,освен добрия климатик явно и помещението ти е отлично изолирано.Интересно ми ,да направиш сравнение с Lgc който имаше преди хитачито.По малък разход ли ти дава Хитачито.

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

12LCC имах .. за разхода е рано да се говори преди истинската зима но в тоя преходен сезон определено харчи по малко и се усеща по комфортен .. изолации кой знае какви нямам - ново строителство с 5 см фибран отвън и дограми Саламандър без никакви специални стъкла ,тавана е гипсокартон без вата отдолу

7. Member
    Тук е от
    Aug 2014

Факта, че в преходния сезон показва такава добра работа може да се оцени като отличен климатик. През истинката зима ще похарчва повечко ток, но това го правят всички климатици, дори и от най-високия клас. Дано да са заложили добър алгоритъм за дефростите.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Явно стаята няма външни стени тогава.И аз съм в ново строителство,със стандартна външна изолация,но имам 3 външни стени,4 та към стълбището,и половината под ми е във въздуха.Освен това и около 15 кв. прозорци с обикновен стъклопакет.В резултат на това вече е як студ в стаята и климатика ,както не върви постоянно го гледам тая вечер вече дърпа по 500 в.На другия полюс е южната спалня,вътрешна с един стандартен прозорец,където още не е пускан климатика а не е падало под 21 гр. в нея.
    zxc0 одобрява това.

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

външни стени имам в изобилие ,както и прозорци .. ама ти щом го спираш комфорт и икономии не чакай вече е зима моите и 3те бичат нон стоп от 1 месец( с малки изключения )

11. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

Алекси смятам след като мине зимния сезон, и ако мнението ти е все така позитивно за машината (не съм в страната и 35цата не се ползва), да сложа две 18ки (PSB) в спалните. Едната е 13,14, а другата 17кв. . Като гледам каква кубатура отопляваш с твоята 25ца, предполагам че на мен ще ми свършат работа тези 18ки. Стаите са вътрешни, ново строителство и доста топли (Искам да поддържам 23 градуса). Та кои мощности да предпочета - 18 или 25?

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

18 много ясно ... той е с още по ниски дебити на турбината и ще е тотално незабележим
    KI_YOOU одобрява това.

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

тая сутрин наблюдавах дефростче ,навън -2 .. беше кратко ,но пък и нямаше особен скреж по питата ..

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Не ни спестявай проблемите, виж как собствениците на Daiseikai 8 си казват всичко.
    zxc0 и spas.slavchev харесват това.

16. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

мда ,казаха си всичко ,след 1-2 години мълчание или хвалене на климатиците .. нещата тръгнаха от новия колега с 3те броя всъщност .. аз не съм от тия дето спестяват проблеми ,писах достатъчно за топ модела на МЕ смятам ,и вероятно съм отказал стотици хора от покупката му .. така ще е като не се реагира адекватно от вносителя .. към Хитачито за момента нямам съществени забележки ,но дефроста няма да е като на Тошиба определено ,по чест ще е
    mystikalrs одобрява това.

17. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Защо мислиш, че ще е по-чест? Прочетох за PSB серията интересни неща за обдухването на външното тяло, което говори за обратното. Или иновацията липсва при PSA?

18. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

Колега как се справя Хитачито в мъгливото време? На ниво ли са дефростите спрямо японките (шуртене на фреон долавяш ли)?
    Весели празници на всички!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 63 ПърваПърва ... 7151617181927 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. HITACHI RAS/RAC-E14H3 срещу HITACHI RAS/RAC-E14H2
    От metalsun във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 9
    Последно: 27-01-12, 20:08
  2. Hitachi RAS-D14EX2 или Hitachi RAS-D14EX3
    От bebka във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 06-01-12, 22:07
  3. Hitachi Малайзия или Hitachi RAS/RAC-35YH4 (Китай)
    От conan във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 4
    Последно: 19-09-10, 17:42
  4. Hitachi RAS/RAC-E14H2 или Hitachi RAS/RAC-D10EX3
    От Svetlio70 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 04-06-09, 14:23
  5. Hitachi RAS/RAC-E10H2 vs. Hitachi RAS/RAC-E08H2 vs. Osaka CH-09-LBP inv.
    От titan_83 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 37
    Последно: 12-01-09, 20:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе