За тези филтри да ви кажа,че каквито ви се паднат е работата.Има жълти и черни но каквото сложат от Китай това е.
Малко ъпдейт и от мен - снощи влезе в дефрост, продължи около 4 минути цялата процедура. 50 минути по-късно пак дефростна, за около 3 минути цялата процедура; след около малко под 50 мин. пак за около 4 мин. После съм заспал и нямам представа дали е продължил така; сутринта докато тръгна за работа (около час и половина) не е влизал в дефрост. Тая вечер също още не е. Настроен си е на 22° и аутовент, вчера цял ден вратата на стаята беше отворена към коридора.
Излизах да гледам питата снощи - беше суха отзад без скреж по нея, нито капеше вода отдолу. Беше студено - показваше ми на телефона -5°/-4° и странно висока влажност 91%-95%. Казвам странна, щото валя предната нощ, но вчера цял ден духаше студен вятър и асфалтът беше изсъхнал. Тук във Видин определено може да бъде и много по-влажно, затова тия отчетени 91-95% ми изглеждаха странни.
Самият дефрост като работа на компресора е от порядъка на минута (ще гледам да го засека следващ път), после като тръгне може развърта малко повече за първия он/офф и ми се струва, че струята е по-топла от обичайната. Нямам с какво да меря консумация, казвам го като усещане.
Тази вечер пак отива под нулата ( -2° и 87%), та ще видя,
Важното е че си подържат заданието.
Да определено струята е по-топла след дефрост. При мен след дефрост на 23 градуса настроен, вдигна до 1.3kw и после свали до стандартното. След това го настроих на 20 градуса и легнахме да спим. Тия дни ако паднат температурите под 0 пак ще следя.
Sent from my Power_2 using Tapatalk
При мен единият който снощи прави дефрост,тази вечер не е правил(около 0 градуса навън и 75 процента влажност),нагласен на 24 градуса.
Пред машините ли седите цяла вечер, да не сте свършили виното и мезето и да са ви напуснали булките.
Само питам, наздраве на всички.Нямам чашка на таблет да ви пратя една.
климатично изкривяване ми хареса, хахахахаха
засякох го - компресорът работи 45 секунди първия път и 52 втория
Късметлии, аз съм на бачкане и ще пропусна винцето тази вечер. Интересното тук, е че преди няколко седмици в една от стаите монтираха климатик Вивакс(Vivax), който до тогава не знаех, че съществува като марка. Модела е 18-ка. Работи доста тихо и вътрешното и външното. Цял ден работи нон-стоп или поне не съм го забелязал да е минавал в офф. Също така не е и дефроствал. В момента е почти -2 градуса външна а той е настроен на 25 градуса.. Другия месец(догодина) ще си взема ват метъра и ще засека какъв му е минимума. Надявам се да са по-ниски температурите.
Sent from my Power_2 using Tapatalk