Според теб кавичките за чий са? Естествено, че е на собствен риск и ако има гаранция е до тук.
Според теб кавичките за чий са? Естествено, че е на собствен риск и ако има гаранция е до тук.
Моя работи така 2 години вече - проблем никакъв ,дефрости по 3-4 на сезон ( с нужда ).
Този пост е редактиран от avenger; 17-12-17 в 11:37.
Алекси, физически ли местиш сензора?
Не ,психически го подтискам.
Този пост е редактиран от avenger; 17-12-17 в 21:21.
Много теоретици тука ,ама никой не смее да пипа .. да извади принципни схеми на модела ,да види кое къде и защо ,там ли е наистина ,да извади мултицет ,да измери това онова ,да помисли .. аз го направих и съм излекувал на ЛС вече 20тина хитачита ( който има проблем ,някои нямат .. зависи китайския работник къде му е хрумнало да сложи датчика тоя път ,а понякога с местене само не става ,трябва да се пипне малко и стойността му ) ..
Да де, но тръгва мълвата, че имало някаква много лесна операция, която едва ли не всеки може да направи и съответния климатик почва да лети. И винаги съм се замислял, а защо производителя не го е направил така.
На първо време може да се постнат снимки на този датчик и мястото му в този модел, ако някой е снимал. После може да се водят дебати дали там е правилното място и какъв мод да се направи.
ами постнете де .. аз този модел го нямам
И моето Hitachi не е дефроствало тази година. Благодаря на Alexi, че го оправи. Голяма сила е вече. Бълва жега като змей. И Уруру-Сарара не може така да топли без да спира. Daiseikai-я ряпа да яде. Продавам го за 5000 лева, ако иска някой да има топ модел климатик, произведен в Япония. Ако имахте една пета от интелигентността на Alexi и вашите климатици нямаше да дефростват!