Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 43 от общо 43
Like Tree13Одобрявам

Hitachi RAK-25/35XD/RAC-35/25WXD Akebono R32 не поддържат зададената температура

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Dec 2019

Отговор: Hitachi RAK-25/35XD/RAC-35/25WXD Akebono R32 не поддържат зададената температура

Да допълня и наблюденията от днес - сутринта оставени климатиците на 24 градуса на вентилатор на макс - след като се прибрах от работа термометъра показваше 24 градуса и в двете стаи. Явно наистина дерта е бил в ниската скорост на вентилатора, в момента е на 26 градуса и сме по тениски с жената . Благодаря на всички за отговорите, ще чакам студа да видим как ще се държат тогава, но засега мисля че сме ОК.

2.  

3. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Отговор: Hitachi RAK-25/35XD/RAC-35/25WXD Akebono R32 не поддържат зададената температура

Ай, честито...

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от zealod Виж публикацията
    И измерване на струята при калпите при 30 градуса и вентилатор на макс:
    Да ти имам дефроста с 32 градуса. По-скоро е режим OFF.

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Малии, и тук 3мин off. Явно е на мода.

6. rbh
    rbh е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2022

Здравейте,
    Може ли да споделите впечатления за модела как се държи през зимата в много студените дни?
    Питам тъй като виждам оферти в нета за модела 35rxd за около 1700 нови, но без гаранция. По спецификация го дават за отопление до -20 -25 градуса и затова се чудя дали си заслужава за отопление на около 18-20кв стая в балкана.

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

как така нови без гаранция .. тя е 3г при хитачи и не е добре да я губиш

8.  

9. Member Аватара на slip in
    Тук е от
    Aug 2022

Ами човека иска да спести едни 100 лева 1700 са без гаранция 1800 са с 3 години гаранция.

10. rbh
    rbh е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2022

Като се обадих по телефона на човека от обявата директно каза, че са нови в кашоните си, но без гаранция.
    Като гледам цените в нета от търговци са 2200-2300 може би затова на тая цена са без гаранция или е изтекла вече тъй като е стар модел.
    ПС: Моля колегата да ми пише на ЛС ако не е тайна къде са по 1800 с гаранция. Ще съм му благодарен.
    Този пост е редактиран от rbh; 27-08-22 в 15:40.

11. Member Аватара на slip in
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от rbh Виж публикацията
    Като се обадих по телефона на човека от обявата директно каза, че са нови в кашоните си, но без гаранция.
    Като гледам цените в нета от търговци са 2200-2300 може би затова на тая цена са без гаранция или е изтекла вече тъй като е стар модел.
    ПС: Моля колегата да ми пише на ЛС ако не е тайна къде са по 1800 с гаранция. Ще съм му благодарен.
    https://www.elterm-bg.com/klimatici/...roduct_id=1233

Цена 2020 лева с монтаж. При цена на новите монтажи си под 1800 лева.
    Не мога да пращам лични. За това тук.

12. rbh
    rbh е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2022

Благодаря за информацията. Ще проверя дали може са бъде закупен без монтаж.
    Може ли мнение на колегите, които ползват този модел за отопление през по студените дни как се справя ?

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Hitachi RAK-25/35XD/RAC-35/25WXD Akebono R32 не поддържат зададената температура

Като хардуер е доста солидна машина, но има шанс да прави дефрости под 0 градуса на 45мин. Това го правят някои модели на марката други не.

14.  

15. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

не е проблем ,мода ми е усвоен от официалния вносител вече само трябва да се оплачеш че прави чести дефрости ..
    mystikalrs одобрява това.

16. Novice
    Тук е от
    Dec 2019

Цитат Първоначално публикувано от rbh Виж публикацията
    Здравейте,
    Може ли да споделите впечатления за модела как се държи през зимата в много студените дни?
    Питам тъй като виждам оферти в нета за модела 35rxd за около 1700 нови, но без гаранция. По спецификация го дават за отопление до -20 -25 градуса и затова се чудя дали си заслужава за отопление на около 18-20кв стая в балкана.
    Здравейте,
    Аз съм автора на темата, та мога да споделя вече впечатление от 2та климатика миналите 3 зими/години. Първото нещо, което искам да споделя е, че на 9ката изгоря компресор януари 2021. Климатика си беше в гаранция, но фирмата от която го купих ме мотаха около два месеца докато го сменят. Тъпото беше, че аз го чувах че бръмчи ненормално, обаждах им се, пращах им запис на шума, те ми викаха, че е нормално. След ремонта проблеми с нея нямам. От към отопление и комфорт - нямам оплаквания, зимата климатиците се оставят на 25-26 градуса в хола, 23 - 24 в спалнята и е доста приятно, с жена ми си обичаме топлото и покрай пандемията все имаше по някой вкъщи целодневно. Докарват зададената температура с един градус разлика,което според мен е напълно нормално. Нещото обаче, което много промени обстановката е, че под мен се нанесоха съседи миналата зима, а преди това беше необитаемо. Това както се казва модерно, беше game changer. В хола стана доста по-комфoртно и пода си се затопли. Не си спомням да ни е било студено, особено последната зима. От към тишина, климатиците са тихи - вътрешните тела не пукат, не вият. Лятото също ги ползваме, дори спим на климатик в момента - пускаме го само вечер, или някой ако работи от спалнята. Та за охлаждането нямам никакви забележки. Нещото, което не ми харесва е монтажа на климатиците, първоначално ги бяха монтирали без гумени тампони и външните тела се чуваха малко, след като сложиха тампони 9ката заспа, но на 12ката още се чуват леки вибрации зимата като се развърти хубаво перката - като според мен проблема не идва от климатика, а от това че тръбите му идват малко къси и е под механично напраженение - но това е само моя теория (интересно е, че като го хвана с ръка и натисна външното тяло докато шуми - шумовете поизчезват) .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Климатик прави по-висока температура от зададената
    От kikotyy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 4
    Последно: 18-11-16, 19:55
  2. Fuji 14LGC не достига зададената температура
    От poisoner във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 15-01-13, 23:41
  3. Sanyo SAP-V22H - не поддържа зададената му температура
    От zicfrid във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 2
    Последно: 15-12-10, 17:16
  4. Panasonic CS/CU-RE12JKX - не поддържа зададената температура
    От Стоян във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 3
    Последно: 08-07-09, 18:29
  5. Gree ACS-09GP - превишава зададената температура
    От predator_310 във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 3
    Последно: 17-10-08, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе