Днес имахме възможност да монтираме модела от заглавието. Направих малко снимки на машината и ще ги споделя с Вас. Смятам, че машината има добър хардуер и изобщо не е за подценяване.
![]()
Днес имахме възможност да монтираме модела от заглавието. Направих малко снимки на машината и ще ги споделя с Вас. Смятам, че машината има добър хардуер и изобщо не е за подценяване.
![]()
Честито на собственика. Със здраве да си я ползва.
Двоен топлообменник, сигурно е 12/13 редов, външния е почти двойно по-дебел от вътрешния.
Чакаме отзиви![]()
И ние монтирахме днес такъв ама хич не съм го оглеждал. Странно е че липсват допълнителни филтри.
Харесва ми как е направен. Хитачи не се излагат. На фона на последните нефелни творения при някои други марки, този е направо климатик с отличен хардуер. Браво.![]()
Във външното тяло медните тръби от четирипътния хитро са ги направили. Ще ловят остатъчната топлина от компресора. Този модел би трябвало да топли добре при доста ниски външни температури. Допълнителен + са дебелите ламели на топлообменника.
Дано само вътрешното тяло да не е с мотор на панасоник.
Странно и ние се учудихме че липсват.
WXE
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Нордик модела е с нагревател. Ето SM xxWXEN:https://easyupload.io/2qbk8r
Внася ли се въобще Нордик модела в България и ако да - каква е разликата в цената спрямо нормалния?
Нордика има и почти един ред топлообменник на външното повече.
Обаче логиката на управлението на нагревателя нещо ми убягва. Защо при "Power OFF" нагревателя работи, а при "Thermo OFF" не. За какво е необходимо да бачка?
Ако беше за картера на комресора добре, ама за да топли ламарината
![]()