Някой знае ли нещо за модела? Заслужава ли си парите?Електрическиа нагревател на втрешното тиало постоианнно ли е включен на отопление?
Някой знае ли нещо за модела? Заслужава ли си парите?Електрическиа нагревател на втрешното тиало постоианнно ли е включен на отопление?
Перфектна клима. Нагревателите са два единия е 50вата и е на компресора а другия е 700вата и е във вътрешното тяло много бързо развърта и топли много след първите 15 минути може да изключваш нагревателя от дистанционното.
Мерсил.Монтирал ли си доста от този модел и имаш ли ниакакви рекламацй?
Доста над 60бр само от този модел. Ни като цяло с всички модели на мидеята не съм имал за сега проблеми.
Единственият модел от всички марки и модели на пазара размер 12-ка, който съм срещал за сега че има реотан във вътрешното тяло за отопление.
Такъв реотан няма дори и в моделите на другите марки климатици предназначени за Швеция или Норвегия, където температурите се задържат дълго време отрицателни.
ИЗКЛЮЧВА СЕ от бутон ТУРБО.Много кадърен климатик,изобщо всички модили са добри с изключение на мод.CU,CSU,CS-09,012,....024 и т.нт, които не са продукти на МИДЕА а на някой незнаен китайски завод.
Малко съм скептично настроен към този нагревател на вътрешното тяло. Човек си купува климатик, а не печка с вентилатор (духалка).
Като си скептичен някой да те кара да си купуваш този модел. Има хаери и самсунзи клас АА дето стават за украса само. Такива нагреватели има дори в някой японски климатици от там е взаимстванно.
Здравейте.
Аз също имам този модел климатик и съм страшно доволен.Не съм използвал тези нагреватели даже и при най големите студове,просто не се е налагало по простата причина че незнам как но тези Мидеи много топлят.
На мен ми я монтира точно VelevKlima и сън страхотно много доволен.
berbatov76: Реотанът (нагревател 750 вата) тръгва автоматично при първоначалното включване на климатика. Ако искаш да не работи трябва сам да го изключиш от дистанционното. Затова е напълно нормално да си толкова доволен от факта че климатикът топли много.Първоначално публикувано от berbatov76
Прочетох предишните ти постове и видях че си притеснен от големите си сметки за ток, ако изключиш реотана разхода на климатика ще намалее наполовина. Това което е важно в случая е че си страшно доволен от работата на климатика, това да се чува.
Когато се налага да монтираме този модел винаги обяснявам на клиентите как да си изключват нагревателят за да не плащат големи сметки. Обикновенно евтини климатици си купуват хора с малки финансови възможности, защо да плащат повече пари за ток, спестените пари могат да изхарчат за нещо друго.
Само дето идеята на нагревателите в тези някои японски климатици е малко по-различна...Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Преди два дни ми монтираха този модел климатик.Мисля да му направя една V-A характеристика.За тези ,които са далеч от електротехниката-това означава да направя изследвания за консумираните ток,напрежение и съответно ел.енергия при различни режими на работа-с нагревател,без нагревател при различни външни и зададени вътрешни температури.
и аз имам такъв модел midea MSF6-12AR и искам да се консултирам с някой който има същия климатик
на дистанционното имате ли бутони (reset) за анулиране на всички настройки, така пише в инструкцията
и бутон (lock) за заключване на направените до този момент настройки
на моето дистанционно има такива надписи ,но такива бутони няма
midea MSF6-12AR и midea MSF6-12AR-QB6 това един и същ модел ли е
защото моят климатик е midea MSF6-12AR-QB6
благодаря предварително
Здравейте!
Написах предишен пост че тока ми за един месец е 233 лв.за периода от 15 01 -15 02 2008 г.,но аз не се оплаквам да ти кажа от сметката след като гледам мойте комшии че имат с по 10-20 лева по малко от мен а са със скъпи климатици инверторни.Аз се съпоставям с тях че сме на един етаж (първи) и апартаментите са доста по студени.Имам и скъп климатик Genaral ,но немога да кажа че съм очарован от него.
А относно по голем,ите сметки за ток вече съм предприел мерки и правя основен ремонт изолации,дограма и т.н.
Държа да подчертая че тази сметка е с две клими Мидеи едната 12-ка а другата 18 -ка които не са изключвани,но и този въпросен нагревател не е пускан.
Благодаря на Valen1 съветите.