Казаха ми че мидеите не били сега ,като преди.Много проблеми.Вземаш Дайкин и си ти .Верно ли![]()
Казаха ми че мидеите не били сега ,като преди.Много проблеми.Вземаш Дайкин и си ти .Верно ли![]()
Този пост е редактиран от Маг.Фарм. Георги Георгиев; 23-12-18 в 16:56.
Взимаш даикин и си го вкарваш на три ката....Г-н фармацевт, съвета Ви е "безценен"...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Може би с по-качествен лубрикант усещането да не е чак толкова неприятноОтделно ако имаш достъп до всякакви медикаменти -преживяването може да бъде дори забавно
![]()
Има хубави дайкини, но са над 2k. лева.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Сори за офа ,но в един апартамен с 2 спални голям коридор и хол с кухня ( май общо беше към 80-90 кв ) имам 3 момичета наемателки.
Климите са 3 бобчета 12 КИ. Вътре държат през деня отворено ( вечер не знам) та до сега повече от 180 лв сметка е нямало.
Нямало е и никакви оплаквания да не топлят или някакви такива.климите са на около 3-4 години.
Дори съм питал дали са доволни от тях и като топлене и като сметки .
Отговора беше идеални са
Аз пък като виден търговец им каза : затова е повече наема имате само най- качествените и маркови уреди и си избивате разликата от тока
За профилактика предполагам е ясно ,че нямат .Дали чистят филтрите също Незнам ( предполагам не ).
Явно тук за Пловдив са ок .
Друго важно е да не се чете форума ,че тогава и Уруруто може да не ти хареса .
Не съм се изразил правилноЕдин фирмаджия ми го каза
А относно един инжинер собственик на фирма ,олекнах 150
![]()
Разбира се, че има модели на Дайкин, които са много добри, но мисля не може да се генерализира - " Взимаш Дайкин и си ти" . За всяка ситуация си има подходящи марки и модели...
Успех с избора!
Чувал съм, че с неподходящ модел имаме ситуация
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Не е толкова страшноС всичко се свиква- с хубавото много бързо, с по-малко хубавото - по-бавно
В крайна сметка има и антидепресанти![]()
Така е прав сте. Все пак относно климатика-погледнете дебитите и нивата на шум на различни марки и модели. За спалнята е важно да е тихо не духа много силно (поне за мен).
Абе не е точно така ама ...
Едни други дето централата им е в там където одобряват лекарствата в ЕС
намериха подходящи ”неподкупни” еврочиновници и спряха конкуренцията макар и временно.
Апропо някой да не си мисли, че активните съставки на лекарствата произвеждани в БГ не са китайски.Мога да ви снимам на многоуважавана дългогодишна фирма(от Тошково време) как най-българския “Аналгин” е китайски. За по-новите фирми думи нямам..
Което иди дойди, ама и нашите като сложат 1/3 от терапевтичната доза се чудим що съседа умрял на 50г. от нищо.
Този пост е редактиран от ccankov73; 26-12-18 в 00:48.
Някой ползвал ли е такова 'животно' ?
https://www.bulclima.com/product/kli...jIQGDNVOmb88us
За 10г. не са се наложили на пазара, защо ли!? Нещо не ме кефи идеята компресора да е в стаята. Малко се посмях на
"DC инверторна технология с изключителни характеристики", но имах нужда.
Абе, виждам аз няколко приложения, но с тази цена забрави.За в къщи пък абсурд.