цената ми се вижда доста добра за 9ка която се развърта до 7 кВ ,то клонинга на тоя модел без марка е 2000 лв пак ,по нагоре го имаше линка
цената ми се вижда доста добра за 9ка която се развърта до 7 кВ ,то клонинга на тоя модел без марка е 2000 лв пак ,по нагоре го имаше линка
Мидея толкова разновидности вече има, че се чудиш кое какво е.Клонинги, за различни пазари.Вече по теглото на телата се ориентирам донякъде кое какво е
Много добри показатели на топ модела. Явно бързо са усвоили ноу хау-то от Тошиба. Ще топли помещения от 10 до 30 квадрата, без загуба на комфорт. Браво на Мидея!
Какво ти ноу хау на Тошиба?
То голяма философия да сложиш малко по-големи топлообменници и да накараш компресора да развърта до 2 киловата вместо до 1,5.
Мен пък ми е интересно как с въздушен поток на 12-та 575м3/h ще извади 7кв топлина
Климатика хич няма да е лош.
Само не ми харесва контрола на струята във хоризонтална посока. То е голяма философия да го накараш да ги измести. Не виждам кое е било трудното да изведът един бутон за това
На дистанционните на по-евтините Мидеи има бутон за хоризонталния въздушен поток
то не се знае с кое дистанционно ще дойде в БГ .. това което се вижда на някои снимки е стар модел ,мисля е на Ultimate Comfort
Надай се у*о на пияна п***а ...
Китайците едни качествени ЛЕД крушки не успяха да създадат за последните 10 години, та какво остана за климатик...
На хартия/етикет всичко им е "топ", на практика е направено колкото да те излъже и да замаже положението.
Мнението ми е, че климатиците им са ОК за офиси, но за жилище не стават. А сега с тези цени на тока и за офис не стават...
Иначе и на мен "на хартия" като показатели модела ми харесва и особено 9-ката, АМА... знаем си стоката...
Има още 2. Brezzeless, тръгна с едно дистанционно, сега е с друго. При едното има бутон, при другото се влиза през Mode май за да се настрои.
Важното е че поне на характеристики е добър.
абе като цена качества са екстра мидейките ,тия по новите им модели нямат нищо общо със старите .. даже съм засилил ветерана Санчо в олх и ако се продаде ще сложа мидея на негово място
Това дали е нова версия на оазиса струва ми се орязана от към кг на външното ако са вярни данните тази я дават 32 а старата 36, същото е и при breeseless там на сайта на модела са дадени 26кг а старата версия е 29