Много добре изглежда, поне на хартия.
Много добре изглежда, поне на хартия.
Този не е ли същия
https://youtu.be/uqY7vJTnauw
Оазиса го няма и не знам дали изобщо някога го е имало на нашия пазар .. тоя вивакс .. не знам .. прилича визуално да
Килограмите не отговарят на Вивакса, Тази Мидея е 15.6 вътрешно и 39.7 ако се съди по мануала а Вивакса е 13 вътрешно и 36.40 външно.
Едното е бруто другото е нето , Оасиса съшо е 13 вътрешно и 36,4 вънщно нето , има по подробни описания , една от малкото останали машини с двойно роторен компресор .
е как , нали брийзлес е в двойнороторен ?
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
На тая таблица на така наречения Оптимал пише че вътрешното + външното тяло са MSOPBU-12 HRFN8-QRE6GW + MOB30-HFN8-QRE6GW , това е обозначението на Midea Oasis Plus на която външното е 39,7 кг. бруто ( с опаковката ) и 36,4 кг. нето , същото важи и за вътрешното 15,6 на 13кг. . Затова писах че таблицата на Оптимала са много сбъркани .
за техния пазар може да са си поръчали нещо по различно ,мидея предлагат опции .. тоя модел е доста скъп обаче ,трудно бих го окачествил като изгоден
Извън темата...
С новите цени на триото от първи, както и на дайкин след няколко седмици (тук включвам и грии), това да дадеш 2000 за машина която отдава в режим отопление 4.2 kW (0.8 ~ 6.3), 14335 BTU (2730 ~ 21502) си е много добре като оферта.
Хубаво се напъваш но на брошурата на Оптимала пише нето, или поне така аз го чета а това теб са те учили няма значение в случая