Уха!!!!! Ама тия и реотани ли взеха да слагат, ами като не топлят![]()
Уха!!!!! Ама тия и реотани ли взеха да слагат, ами като не топлят![]()
Нямат вътрешен нагревател имат само на тавата и компресора.
Велев...а уж си фен на Мидея
В ценовата листа,която взех от Магнум преди 5 дни,ясно пише за А моделите : electric heaters OUT + IN !!!
Вътрешните нагреватели са 650 Вт на 9ката,850 Вт на 12ката,1000 на 18ката...
Само 24ката няма вътрешен...
Пише но нямат специално 18ката която монтирахме нямаше.
Midea е вече в историята ама още не сте го осъзнали Благодарение на Магнум че вкарват наи големите буклуци тука
Не сам прав ли щом казваш така дае ама хората сигорно не знаят че си купуват 12ска а то всъшност е 9 ка даже и с една капилярка и после като стане под 0 гр почват с вапроси от рода не топлел не вдигал налягане варвял на наи ниската скорост на вентилатора е такаше мидея са наи добрите добре че народа не разбира и купуват без дасе осетят как ги мамят
...изобщо не си прав.
Всъщност да,в историята е като най-големия бранд от години на пазара ни. Около 40-50 % от климите в БГ...
Като параметри това което се продава в момента от тази марка е орязано, но се купува, защото само толкова могат да си позволят голяма част от населението.
В момента Midea си купуват тези, които хал хабер си нямат от климатици.
Преди,(за около 4-ри зими)(на друго място в панелка)бях с 2бр. климатици Самсунг ,единия инвертор другия не,винаги си бяхме на студено...пуфтене,ръмжене,замръзване,кофи с кипела вода,абе мъка
Сега,след като се преместихме(преди месец и половина)(кофти време улучих)купих 3бр Мидеа дц инвертори 12-ки(9-ки),но.......преди да го направя,говорих с доста хора(които се занимават с това)и всичките те(около 4-5 на брой)ми препоръчаха Мидеа(за парите които бях приготвил,разбира се)(799бр.без монтаж)....
Сега, да ви кажа се чувствам чудесно,(може би съм свикнал на студено )при външна температура от -10 до -25,работят без проблеми и без прекалено заледяване.,не знам само със енергията как ще бъде,но съм му боднал един електромер(както съм споменал по нагоре)та скоро и това ще се разбере.......
Така,че ,първите ми впечатления са повече от добри за този клас климатици.....ще видим!
В момента Midea си купуват тези, които хал хабер си нямат от климатици.
[/quote]
А марковите само от професионалисти ли се купуват?
А,освен Мидеа,кои се купуват в момента? :rolleyes:Първоначално публикувано от valen1
http://www.mideazl.com/kt_3d/?p=D360-gua/D360-gua
Долу под "меню",кликнете на гайчния с отверката.
леле тва верно ли еПървоначално публикувано от johny01
![]()
И кое по-точно???
Те на китайците и методиките/наименованията им са ментета и имитират по букви европейските, ама защо не си позволяват да имитират японските за японския пазар![]()
Купуват се евтините неща. Ако климатика струва 600 лева, това което получаваш в момента за тези пари е по-малко от това което си получавал за тях преди 5 години. Преди 5 години и сега климатик 12-ка все 600 лева струва да, ама сега е по-лек и по-маломощен. На това му викат инфлация, обезценяване на хартийките.
А за този модел дето сте се прехласнали по него забелязвате ли при консумираната електроенергия и при отдаваната мощност в режим отопление, че отзад им е добавено +900W. Това някой от Вас веднага сеща ли се какво може да е.
Според мен този нагревател е само от полза за климатик от този ценови клас.Като немогат да изкарат повече мощност от компресора ще помогне нагревателя.Но климатика ще се справи и с най-ниските температури.По-добре+900w. отколкото 2кw.от духалка,при старите МSF-6 беше добър вариянт за бързо затопляне и след това го спираш.