Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 27 от общо 27

MSP2-09HRFN1--струва ли си?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:MSP2-09HRFN1--струва ли си?

ТОШИБА виждал ли си как работи.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    ТОШИБА виждал ли си как работи.
    Лични наблюдения нямам чувал съм че са много добри клими
    Лично за мен си бях харесал една Тошиба в един магазин на Пловдив модел 2005 г.втора употреба много добър климатик със добри показатели и красив но цената ме спря 800лв и за това реших по добре нов Fujitsu от колкото втора употреба ТОШИБА разлика в цената беше минимална
    п.с По точно този модел : http://valdesbg.com/klimatici/vtora-...-ras-2550.html

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Малко са подлъгали потребителите с дадените мощности, някой може да се опари.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Илийчо само ми кажи коя година видя в Пловдив -20 че аз съм на 35години и такива температури не помня тук,за -13 по-съм съгласен.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2007

За коя моя любима марка стана въпрос ?
    Мога да попиша доста за проблемни модели при всяка една марка,но общо взето се уморих да отговарям на коментарите ти.

7. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от necata2
    Илийчо само ми кажи коя година видя в Пловдив -20 че аз съм на 35години и такива температури не помня тук,за -13 по-съм съгласен.

1. http://www.stringmeteo.com/synop/bg_...CE%CA%C0%C6%C8

2. http://www.stringmeteo.com/synop/bg_...CE%CA%C0%C6%C8

За тези 35 години е имало -22 и -23 градуса...

Възприемането на умалително- емоционалния подход е контрапродуктивен когато става въпрос за издирване на истината.
    Спестил съм годините с -19 градуса.

А бяха зими...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от FormatC
    За коя моя любима марка стана въпрос ?
    Мога да попиша доста за проблемни модели при всяка една марка,но общо взето се уморих да отговарям на коментарите ти.
    Чел съм кометарите ти за най "великите" марки климатици Panasonic и Midea особено последната марка е най голямото достижение в климатиците И най "лошата" марка Fujitsu и разбира се най "лошият" модел LGC точно такива като теб карат хората да си купуват китайските боклуци Panasonic и Midea и после както е в Пловдив -18 и мъгла въпросните клими издъхват не на -10 а още на -4-5 при мъгла при тези климатици няма проблем те са със "фабричен дефект" (МНОГО ИСКАМЕ ОТ КЛИМАТИЦИ ЗА 150-200 ДОЛАРА)
    Никой не e казал че Fujitsu са перфектни но това че при -20 топлят и са на добра цена са неоспорими факти . Аз си купих климатици за зимата за това избрах Fujitsu ако ми трябваха за лятото изобщо нямаше да гледам какво купувам !!!

п.с necata2 извинявай приятел не -20 а -18 http://www.stringmeteo.com/synop/bg_...CE%CA%C0%C6%C8
    necata2 в кой град си живял до сега да не обърка Сандански с Пловдив ?

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

ilia1984, занимаваш ли се професионално с климатична техника или си само ползвател и фен? Ако е второто се надявам, че си наблюдавал работата на поне две мидеи и два панасоника, за да имаш поне минимално основание да изказваш крайни мнения. Аз нямам наблюдения над тези две марки и не смея да правя накакви констатации. Но, по отношение на Фуджитсу и по-конкретно LGC, мога да ти говоря много и то не много ласкаво. Малко са добрите неща, които мога да кажа за модела.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Точно защото живея в Пловдив (кършака на 50м. от р.Марица) затова ти казвам че тук под -10 не пада а ако се случи то е два три дни през Януари и то през нощите а вие ми говорите за -20.

12. Тук е от
    Jan 2011

След като темата много се е разводнила, искам да отговоря на sparco442, който все пак я е започнал, ако все още има смисъл за него.

Вече 2 месеца използвам точно този климатик и засега съм много доволен. Помещението е 18 кв.м. с остъклен балкон и без други външни стени, първи етаж, източно изложение, PVC дограма. Имаше няколко вечери с температури около -10, -11, темепературата в стаята си стоеше 24 градуса - точно толкова на колкото беше настроен климатикът, не е замръзвал и не е правил голямо количество дефрости. Консумацията точно в тези най-студени дни беше около 10 - 11 kW за денонощие, при непрекъсната работа. Това съм го засичал с отделен електромер, към който беше закачен само климатика. В по-нормални за варненската зима температури от около -5 - 0 градуса, консумацията е около 7-8 kW на денонощие.

Като недостатъци мога да спомена, че външното тяло е малко шумно, когато компресорът работи на пълна мощност, вътрешното обаче е ОК.
    Пластмасите леко пукат от време на време, но е поносимо.
    Функцията за пресен въздух не върши особена работа.

Като цяло доста добра машина за цената си. Препоръчвам я на хората, които искат да се топлят през зимата за малко пари и все пак не искат да се разделят с големи суми за реномираните марки.

13. Тук е от
    Feb 2011

Благодаря за последното мнение,което единствено отговори конкретно на въпроса ми. Обаче сега се колебая м-у въпросната мидея и дайкин FVXS 25 F. Ще съм ви благодарен за изказаните мнения.....

14.  

15. boy
    boy е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Ако ставаше дума за неизолирана къща или малко по-голяма от споменатите 12 кв. стая аз не бих се колебал да взема Дайкина, но в случая ще трябва климатик с нисък минимум (0.9кв. например е достатъчно според мен).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. струва ли си да ъпдейтнам
    От galka77 във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 15
    Последно: 19-12-15, 01:51
  2. Мнения за MSP2-09HRFN1
    От dmilkov във форум Климатици Midea
    Отговори: 9
    Последно: 09-03-14, 00:27
  3. Струва ли си?
    От bagdatis91 във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 13
    Последно: 04-07-12, 12:16
  4. Струва ли си стереото?
    От dreshkov във форум Аудиотехника
    Отговори: 12
    Последно: 20-01-08, 19:06
  5. Струва ли си да се пробва.
    От periel във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 23-04-07, 15:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе