влиза се в меню ,директно копче има от приложението но нека да не откриваме топлата вода в тази тема ,това не е чат .. някой не си е чел мануала
влиза се в меню ,директно копче има от приложението но нека да не откриваме топлата вода в тази тема ,това не е чат .. някой не си е чел мануала
Аз нямам приложение а няма и такова копче на дистанционното.
Прочети си в инструкциите с каква комбинация от копчета се пуска тази функция.Аз не мога да помогна, защото си имам копче за тази цел.
Има нещо aktive clean. Но самопочистване няма. Явно е това. Има и симвлче за самопочистване но не излиза никъде.
Този пост е редактиран от kaptagona; 19-07-22 в 19:56.
защо да чете човека като може да си пише тука като бот постоянно спамейки темата с глупостите си .. даже си спомням че имаше приложението но го намери за излишно и го изтри
някой пробва ли gear shift на охлаждане ? при мен наистина стартира с по ниска консумация ,но после поддържа градус отгоре .. част от безсмислените екстри сякаш
Имам същият климатик и съм пробвал тази екстра-не се поддържа зададената температура.
Здравейте,
Предстой ми закупувате на 3 климатика. Климатиците ще бъдат поставени в къща в район Пазарджик.
1-Хол 5.60×4.00×2.50 южно изложение
2-Спалня 3.60×3.80×2.50 южно изложение
3-Спалня 3.60×3.80×2.50 източно изложение
Всички стени и тавани са със гипскартон и вата,дограмата е пвц.
Очаквам вашите предложения.
Като цяло от прочетеното за този модел останах доволен./BreezeleSS+/
Дайте предложения в коя стая какво да сложа,смисъл за хола ще е 12-ка,за спалните 9-ки ли или една 9-ка и една 12-ка в тази с североизточното изложение?
Ако имате предложения и за други модели ще ви бъда благодарен
Бюджета си върти около 4-4500 лв
Между 9ка и 12 разликата е само в софуера, хардуера е еднакъв. Може да заложите на една 12 на само, модела е хубав има достатъчно мнения в темата.
поръчах още една такава машинка аз ,12тичка от новата партида да видим как ще е спрямо предната .. пак ще е на село но в доста по голямо помещение
Според вас този модел или Daikin FTXM20R/RXM20R Perfera e по подходящ за спалня 13кв. Знам че има не малка разлика в цената, но като чета как работи този модел на Мидеа ми допада. И също така по-стария модел или по-новия (с по-лекото външно тяло) да търся. Благодаря.
Нещо не ми става ясно, как аджеба сравнявате Daikin FTXM20R~RXM20R BluEvolution Perfera с Midea MSFAAU-12HRFN8 BreezeleSS+ ? Първия отвява като хардуер втория, въпреки, че се води "седмица"...
доста съмнителна работа е това с отвяването адаш .. все пак дайкинчето се развърта само до 3.5 ,колко от тях ще останат при -15 .. така "на око" към 1.5 кв ( 40% ) има 3 кила по тежко външно тяло ,но по малко фреон ( което означава ,че вероятно топлообменника е по малък като площ ) не знам с какъв компресор е но надали е по мощен от 800 ватовия на мидеята .. все пак за 13 квадрата е по добрия избор ,стаята е малка
Адаш, машината е с двоен топлообменик, така, че не ми разправяй небивалици.... Компресора е същия като на 35-цата, 800 W, 750 gr. хладилен агент... Мидейката е с единичен топлобемнник, 690 gr. хладилен агент... И компресора на мидеята не е 800 W, 790 W. GMCC, което като клас е в пъти по-нисък от компресора на Daikin.