Еее...чул те господ шефа на КлимакомПървоначално публикувано от climamarket
Еее...чул те господ шефа на КлимакомПървоначално публикувано от climamarket
Преди 1 час ми го монтираха и духа врело
Да ми е честит ще дам коментари по машината. За 30 минути стопли помещение от 37 кв. На вън е само -2 де ...
Да ти е честит , ама кой от двата.ФД си е желязна машина, няма да имаш проблеми.
това заедно с работата на Панасоника нали иначе да ти е честит и да те топлиПървоначално публикувано от Anubis
Явно в еуфорията забрави да споменеш кой от обсъжданите модели си взел И не знаех,че правят ''нощни'' монтажи .Чувал съм само за ''нощни'' демонтажи на външни тела по първите етажиПървоначално публикувано от Anubis
Здравейте отново. Монтирах MUZ-FD35VABH след като изясних разликите м/у двете!
Разликите са нагревател на външното тяло (200лв) и да го наречем „чип тюнинг“ на електрониката...
Момчетата го монтираха прекрасно ще го снимам и ще покажа снимки.
Не искам да звучи като реклама но се справиха чудесно.
На всеки препоръчвам монтажниците от фирма Мистър клима. Това е 4-ти климатик който ми е монтиран в къщата и нито един монтаж преди това не е правен по този начин, дори кабел-канала е монтиран с нивелир
А сега за наблюдението ми през първата нощ външния термометър показа, че е паднало до -6 Прес цялата нощ работи само Митако и вътре си беше 22 градуса при зададени 22 Пак да кажа, че помещението е 35 кв и не броя коридорчето! Дай боже така да ме радва.
Ти си първия човек с VABH във форума и ще те следим неотлъчно да даваш данни за машината То -6 направо са нищо за тази машина, хич не се чуди, че работи толкова добре.Интересно ми е дали ти включиха подгряването на компресора и дали променита температурата на дефроста.
Те сигурно в тази модификация са включени по подразбиране.
Не са заложени фабрично, по сервизно пак се режат мостчетата.Цялата гама на МЕ я правят по един и същ начин.
Нямам идея дали са правили нещо подобно. Знам само, че фабрично е свързан нагревателя!Първоначално публикувано от edi1
За дефроста също не знам.
То в общи линии за тази машина не е и необходимо от практическа гледна точка.Конвеера като кара платките, слага на всяка, независимо в кой модел ще я сложат явно.
Още малко инфо от тези дни. Машинката уж само да помага а сега си бачка само тя
Вътрешно тяло:
-хував външен вид
-махат се лесно клапите отпред и става лесен за почистване дори си достигаш до перката
-големи габарити
-на макс става доста шумно но от клапите излиза течна лава
Външно тяло:
-много тиха работа
-перфектен дефрост!
-хував външен вид
-компактен размер
Дистанционно:
-много копчета
-Грозно на вид
-няма седмичен таймер и повторно включване по час (всеки път трябва да пускаш настройката за „ON“), тъпо!
То ако всички машини имаха проблеми само с дизайна на дистанционното........
Само с едно не съм съгласен - за щастие външното не е никак компактно .