Имам предвид, че е ниско и леко дълго, погледнато от страни изглежда доста прибрано.Първоначално публикувано от deian
Имам предвид, че е ниско и леко дълго, погледнато от страни изглежда доста прибрано.Първоначално публикувано от deian
Като всяка друга 35-ца на МЕ е на вид,макар,че от някъде дръпнах снимка на която дъното на този модел изглежда така:
Твоето така ли изглежда?
Ето снимки от външното тяло.
До момента машината надминава очакванията ми и ми връща надеждата, че и днес се правят квалитетни машини, а не както Дайкина в детската стая (1800 лв 9-ка) дето ми се наложи да викам монтажника да слага изолация по капака да не трака
Честито. Пък и VABH са ги разпробили вместо нас - фабрично
Бях обещал и от вътрешното тяло.
Дистанционното няма да го снимам-грозно е Шега разбира се
Честито и от мен Anubis -красавец,и да питам-изолацията само външна ли ти е,или...,че 37м² си е цифра и за тази мощност?
Външна, от въре е с депрон 8мм, който мисля да махам!
Но на прозорците в хола понеже са много имам външни щори, който според мен помагат мното.
Догодина ще слагам окачени тавани и ще го изолирам и него тогава ще е още по-лесно за топлене.
В интерес на истината стените ми са доста дебели около 40см.
Квадратурата наистина е голяма но до момента се справя сам.
Във всяка стая имам климатик и коридора се топли от тях, не затварям вратите и така си помагат взаимно.
Защо си решил да махаш депрона (ако не е тайна) ???Първоначално публикувано от Anubis
Еми стените с него са меки и детето като ги млатне леко остава следа А и ми се струва, че повече пречи отколкото да помага. Имам в предвид, че не позволява на стените да се загреят.
Много странно, как на много хора тук почти не им дефростват машинките Моя за 2 седмици 24-часов труд е напълнил едно шише от 3 л. през деня работи на 20 а вечер 24 градуса.
Само не знак как точно се включва нагревателя в тавата (предполагам термостат) но нито по питата нито по тавата има и следа от скреж! Какво му трябва повече на човек-прекрасна машина!
При теб топли по-голямо помещение и имаш по-интензивен топлообмен.При мен ЛДС-то, ако има мъгла и скреж пълни шишето тези дни, но това не е от дефрости, а при нормална работа.ТОШИБА-та ІІІ хич не е дефроствал до сега.Работи на минимална консумация и не може дори за заскрежи обменника.Под него не се вижда влага, значи дори не е капал.
Много точно си го казал, защото и аз не съм го чул да размразява!
Значи се получава влага и при нормална работа?
Като спре компресорът, дори и без да обърне в дефрост, малко конденз изтича самичък от питата.
Anubis-Това че имаш вода под климатика не значи че е влизал в дефрост. Съвсем нормално е сега под климатиците да капе къде повече къде по малко.