Аз съм с тампони . Проблема при мен е че немога да го достигна- трябва стълба. При монтажа исках да е на определено място от съобразителни причини , но за съжаление недостъпно за мен
Аз съм с тампони . Проблема при мен е че немога да го достигна- трябва стълба. При монтажа исках да е на определено място от съобразителни причини , но за съжаление недостъпно за мен
Значи за един месец климатика е консумирал 400 Kw енергия , което при сегашните цени на тока идва 59 лева . Май е множко (все пак е девятка) , но пък все пак аз го натоварвах повече от необходимото (през повечето време работеше само той в апартамента)! Но като цяло сега в студовете на денонощие ми идва 16-18 Kw . Правя го на 23-24 гр. и в апартамента е перфектно - една свежа топлина се усеща като стана сутрин.Сега вече включвам постоянно и климатика в хола и смятам че консумацията на МХИ-то ще намалее драстично .
По скоро ще намале времето докато се срине при такова използване.
Благодаря за пожеланието VeleV . Обикновено харесвам твоите постове заради оптимизма на идеите .
Нека бачка! Докато му изтече гаранцията да ти е икономисал парички за поне още 2, и да сложиш и в другите стаи, и тогава ще си рахатМоето Хитачи, горкото идея си нямате как съм го гърчил 4 г. - да е живо и здраво, сега "пее" като пчеличка в спалнята
Но пък в предвид, че хардуера му е на 12-ка... бачка и не му пука кой кво вика по форумите
![]()