Качете снимки да видим колко е перфектен монтажа и също така би било добре да посочите от кой град сте, за да имаме представа в кои региони/градове извършват качествени и в кои некачествени монтажи.
Качете снимки да видим колко е перфектен монтажа и също така би било добре да посочите от кой град сте, за да имаме представа в кои региони/градове извършват качествени и в кои некачествени монтажи.
Качеството не ли до фирмите , който извършват монтажа, а не до градовете или при тебе всички фирми в градът/селото ти са зле ?
Монтажът е в Пловдив. Не съм съгласна да се слага етикет на всички просто, защото някой някъде не си е свършил работата. Фирмата е с 18 магазина. Не може качеството на услугите да са еднакво добри или лоши навсякъде.
Как да кажа, че има проблем, като няма?! Монтажът е стандартен, с много малък тръбен път. Пуснаха си 1,5 м. тръби, сложиха им изолация, вакумираха.. Всяка стъпка се коментираше с нас, комуникацията беше постоянна. Работиха чисто. Ето снимки. Не знам какво точно искаш да покажа.
![]()
Ами.... монтажа е....ще се въздържа от коментар. Само за допълнение - 1.5 м са недостатъчни за този модел.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
При 1.5 тръбен да правим разбор на останалото...За мен не е и за тампони.Също коментари и комуникация при всяка стъпка не го разбирам.Всичко се договаря предварително и екипа се оставя да си върши работата.
Няма какво да се коментира,
за съжаление повечето монтажи са такива.
Не само на Вимкс,но и на други фирми и фирмички.
Всички бързат и претупват монтаж.
Разни лайсни не са решение,всичко трябва да е скрито в стените.
Хайде малко по-оптимистично- климатика е хубав и даже вакуумиран
Все пак е начало. За монтажа..... ами вакуумирали са
.
П.П. Може да е оптична измама, но с моите любителски очи ми се струва, че вътрешното е много високо до тавана.
Поне е вакуумиран и даже има изолация![]()
Този пост е редактиран от stainway; 31-05-18 в 00:11.
И кое му е оптимистичното?
Тръби и кабели като смоци по стените или наклона на външното тяло-напред.
За вакуум и минимум на тръбен път,всеки производител има изсквания,които се спазват задължително!
И не знам докога трябва да се коментират тези неща?
За естетика са виновни не само монтажната група,но и собствениците.
Извън темата!
Същото е и с монтажа на дограми.
Омръзнало ми е да гледам посукани,усукани прозорци,особено пистолети.
Тръгнал ми на монтаж с нивелация 60см?
Обаче няма мастар за диагонали,хубаво че хората масово неразбират.
Този пост е редактиран от Viking72; 31-05-18 в 00:45.