Потвърждавам, че МХИ-то си има вибрационни проблеми при ниски обороти на компресора. Аз имам ZMX-S, който е със същия компресор като ZM-S. Ситуацията е едно към едно и при мен. Моята машина е правена 2016-та. Дали пък нещо партидата не e такава
Но пък иначе си топли идеално и вътре в помещението нищо не се чува
Драги колега, коментираната машина е доста стар модел и всеки средноинтелигентен грамотен потребител, който я притежава, дори и без особени технически познания, би разбрал за около седмица как точно работи и какво може. Тук не се нахвърляме върху НЯКАКВА информация, а върху откровена дезинформация и съчинения, скалъпени с усилни и неуморни хейтърски пориви, подхранвани от увреден мозък. Отоплителните режими на работа на машината са три, към които се прибавят и още два, ако се ползва някой от таймерите за сън. Начините на регулиране на температурата в помещението при тези пет режима, както и управлението на турбината, са различни и се избират в зависимост от комфорта, който се търси при всяка отделна ситуация, която би могла да възникне. Едноцилиндровият компресор се характеризира с по-големи вибрации от двуцилиндровите и това въобще не зависи от марката. Ако външното тяло е монтирано на правилните стойки и на правилното място, НЕ СЕ УСЕЩА ЗВУКОВО работата му. За разлика от много други машини, материалът на перката на външния вентилатор е гъвкав и нечуплив. При съприкосновение с лед, машината спира и генерира грешка, предотвратяваща по-нататъшни поражения. Изключително тихата работа на машината и редките и дефрости я правят подходяща за спални помещения. Минималната температура в режим на отопление, който може да поддържа при положителни температури е +19 градуса, с хистерезис един градус нагоре. Това и е недостатъка (за хора като мен, спящи на по-хладно).
Ако беше си спестил усилията да хейтърстваш, а просто беше попитал някой как да си я настройваш за всеки конкретен случай, нямаше да ти се наложи да я изхвърляш на улицата и да се отопляваш пак с конвектор. Можеш да продължаваш да си пишеш глупостите нататък, не пречиш, дори си забавен Аз ще гледам се включвам само тогава, когато възникне опасност някой бъдещ потребител да ти се върже на глупостите
Този пост е редактиран от dodo_pv; 19-03-17 в 23:16.