Нещо не разбрах кои производители подслъгват? И при кои модели конкретно?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нещо не разбрах кои производители подслъгват? И при кои модели конкретно?
Още чакаме фактите от Миланов, как точно Тошиба послъгват![]()
Това не го ли видяхте: ЦЪК#4548 За минимумите от инженерното на дайсейкай-5 и дайсейкай-6( ако се загледате в инженерните на 6,5/8/ шорай са с минимуми 120W примерно при отрицателни температури, което едва ли се получава)
Гледайте и осмисляйте. За трети път май го поствам.
- - - - - - - - - -
Дайсейкай-6 при -15градуса външна и 20градуса зададена и толкова в помещението работи on-off като не слиза под 400W и изключва. Според таблицата "Load(%)= 100%" т.е. работи на номинал. На практика. Ако грешно разчитам може някой да ме поправи.
В сервизните лъжат с моделите на компресорите. За другите неща не е ясно или е следствие от първото. Пак не разбрах, какъв е компресора на милановото съкровище?
Пишете с недомлъвки. Кажете/докажете производители и модели, чийто компресори се разминават с тези, написани в сервизните.
Миланов, искрено завиждам за железните ти нерви и самоотрицанието. Аз не бих издържал и един сезон с твоите съкровища. Учудва ме начина, по който трансформираш събираната отрицателна енергия от дискомфорта в хейтърство по форумите, насочено в грешната посокаВелик си!
![]()
Нищо не се разбира. Давай с по-прости думи.Ватметъра е толкова, минимума.....on....off.....пука/не пука, трака/не трака. Енергии, трансформации.....навлизаш в сложна материя и не ти се разбира.
Поздрави и не тебе.
П.П.
Ех, може пък границата на търпимост да ми е доста висока. Знам ли.![]()
Ако кача моя клип от 1мин. на вътрешното тяло как дрънчи, сигурно никой повече няма да си купи MHI ZS, а външното е като някой комбайн.
milanov
Тук е на вътрешното тяло, на външното е на другия телефон в нас, но в момента съм на работа, така че мога само да кача на вътрешното.
Наслаждавайте се това е вечерта като ставах до тоалетна за това е тъмно.
https://youtu.be/wJQyrcb9CY0