Еми това е. Само да не ги покачваше и ще е 6.
/дайсейкая не слиза на толкова/
Еми това е. Само да не ги покачваше и ще е 6.
/дайсейкая не слиза на толкова/
Преоразмерена машина не слиза на минимум, освен ако не и изпуснеш малко от фреона.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
MHI 20ZS-S. Може да чуете външното и въртешното тяло при размразяване. Постът е от 18,01,2018. #2442
Ето и линкче само на клипа http://youtu.be/tZP49iRidqo
При добре монтиран климатик от тази серия, "тракането" е само в главите на предубедените "умници"!
Явно доста предубедени има .. модела определено има проблем с втулката ,1 от 3 тракат
Колега werti55,като влезе в он-офф изключи и включи климатика от ДУ и отново ще заработи на 170W след кратко развъртане до номинал,аз така лекувам моите ZMP,отделно като видя че доближават зададената температура им чуквам по един градус нагоре и кретането на 170W продължава.Не знам защо но поне при мен климите държат 170-180W докато температурата в помещението е под зададената,успеят ли да достигнат зададената минимума веднага скача на 380W и веднага влизат в он-офф,по принцип знам че като се достигне зададената климата трябва да си намали мощността и да намали ватовете за да поддържат температурата но поне при мен с МХИ-та е точно обратно,достигнат ли заданието минимума и консумацията скачат и се почва он-офф.
Значи моите са два от трите. Баси късмета!
Пък ако "знаете" аргументирано за фабричен проблем, сигнализирайте вносителя, ако не става, производителя!
Предизвикайте гаранционната поддръжка! Това може да помогне на хората, другото е "хайде да се правим колко разбираме от техниката".
Този пост е редактиран от papadodo; 05-02-18 в 20:14.
тамън си виках,--ооо благодаря ти господи,най накрая с по малко компромиси и горе долу на добра цена качество на всичкото отгоре и бил един от най безшумните климатици на пазарa,така че оооо алилуя,след толкова премеждия немерих нещо що годе като за мен(не точно това което търся,но все пак със затваряне на едното око,става),но уви дявола отново се намесва и пак оплеска всичко
![]()
Този пост е редактиран от sniper; 08-02-18 в 17:07.
Снайпер, със спортен баварец не си ли катастрофирал през зимата? Що си не купиш едно трео и не рахатясаш?![]()
Той не иска китайски боклуци ,за това едно оригинално Самсунгче ще се успи направо .. даже преди имаше една промоция 2 за 500 лв ,помните ли я![]()
Здравейте! Този климатик спира ли да върти турбината на вътрешното тяло при достигане на зададената температура?
При условията описани в 111-ти пост,външна температура +10 С' ,желана вътрешна 24 С'(auto fan) не изключваше.Така бе държан 3-4 дни.След достигане на желаната температура,просто продължаваше да върти въздуха и се усещаше " хладна " струя.
ПС. И едно видео за ниво на шум при дефрост.
Здравейте това нормално ли е гледах поне 100 климатика в центъра и около нас и не видях някой да е така а и нещо не работи като хората на 4 духа като на 3 преди 4-5 дни и през 15 Мин спира. Първа зима ми е с климатик до преди 2 дни работеше идеално