За някой лев по-малко, всичко е възможно! Добре ще е, на Necata2 подписа, да бъде закачен най-горе, при важните теми!![]()
За някой лев по-малко, всичко е възможно! Добре ще е, на Necata2 подписа, да бъде закачен най-горе, при важните теми!![]()
За всички "тарикати" които си мислят, че като си вземат нещо по на сметка, са е...ли, дявола във въздуха....Случая за пореден път доказва - икономията е майка на мизерията....
Повтарям се, но дори и по-висока цена да плати човек не е застрахован от не добре свършена работа.За разлика от високата, ниската цена поне дава някакво удовлетворение.
П.П.
Ето, един потребител е свидетел за 39лв. каква профилактика се прави.![]()
Това което виждам от снимките, не смятам, че е профилактика. Както и да е, не е това въпроса...
Не съм е чел цялата тема/поради липсата на време/,но такива постове много ми допадат.
Това е истината няма как да е..е дявол във въздуха.
Хубаво избираме клима,марка,модел-няма значение.
Имиии..другото е за района на коя фирма,група да разчитаме за монтажа и поддръжка!
Този пост е редактиран от Viking72; 06-03-18 в 22:09.
И манометрите на апаратите за кръвно трябва да минават метрологичен контрол всяка година , но никой не го прави,
пък там белите при грешно отчитане могат да са доста сериозни(меко казано).Не вярвам някой да гледа за стикер като му мерят кръвното, ма и да гледа няма да види.
По първа точка , виждал съм табели без да има оказано количество , с оказано количество но с подвеждаща информация за вида фреон (Осаката), но с неточно описано количество не.Описани точно но заредени неточно , изключително рядко, по точно един път.
Този пост е редактиран от microclim@; 06-03-18 в 23:05.
това не е баш така,защото в 99 процента от фирмите цената на стандартния монтаж е 150-160 лева,включително и за позормаксцените са им едни и същи като на всякаде,каде тогава е икономията?
п.с.-има едно странно търговско(търговски трик,каламбур) изключение powerclima,фирма доста препоръчвана тука за монтаж,а и гледам доста от по старите съфорумци си монтират при тях(сигурно има защо,не знам),само че при тях има една уловка с цените на климатиците,а именно с от 10 до 20 процента по скъпи от всичко живо,та тук именно е тарговската уловка
Този пост е редактиран от sniper; 07-03-18 в 00:54.
И ние това казваме, в 99% от случаите, монтажът е посредствен, изпълнен с неподходящи, дори грешни материали. Не можеш да се вместиш в 150 лева за истинска машина 12000 BTU, ако всичко трябва да е по стандарт и с добро качество. Смятай сам! Има монтажи на нови машини и за по 45 лева, знаеш вече как става номера.