Този пост е редактиран от batbojko; 02-03-18 в 14:39.
Ако изтече/нямалее фреона , нама ли да даде някъква грешка ? 600г. си е почти наполовина
Нямаше ли да зачести дефростите ?
Принципно една от възможностите е да грее компресора поради липса на фреон и от там датчика да го спъва на ниски обороти. Другите вероятни причини вътрешни въздушен и тръбен датчик да го объркват поради някаква причина. Примерно въздушния под мръсни филтри или опрян в топлообменника . Да по вероятно е да отчете грешка при липса на по голямо количество фреон, но ако не е изпуснал много няма да може да се усети , сега можем само да му гледаме на боб от разстояние..!
Микроклима,а имат ли компресорите защита,когато липсата на фреон е повече?
Не ме свърташе на работа и се прибрах да тествам, от сервиза нали ми казаха да го изключа за поне час и пак да пробвам.
Прочетох коментарите ви и реших да изчистя филтрите, които не бяха никак мръсни, но все пак го направих.
Ситуацията е следната. Температурата беше 13*С, пускам го на HIGH POWER и в първите 5 минути духаше с 42*С като постепенно за 1 минута намали скоростта на вентилатора на вътрешното тяло и намали температурата на струята до 28*С.
Изключих го и ще чакам майсторите, явно има проблем и не си въобразявам аз :D
П.С. в сервизното четох, че този модел има защита от липса на фреон, но никоя от индикаторните лампи на климатика не свети странно. Свети си само power-a, което според сервизното е признак, че всичко е изправно, ама не е :D
Може би фреонът е намалял, щом не успява да стопли достатъчно. И тези замръзнали ивици по питата навеждат към такъв проблем. Няма смисъл да си правиш експерименти, майсторите като дойдат ще установят какво му е. Ако наистина се окаже пропуск, преди да презаредят ги накарай да ти направят нови конуси и да вакуумират тръбите, за да не се наложи да ги викаш пак след 1 месец.
Чудя се кога ще спрем да пишем за калпави монтажи?Всяка година се появяват нови„специалисти”.
А и тези фирми с климатиците,ако си обучават хората и им провеждат изпити,нещата ще са по-добри.
Който не става вън,така се прави бизнес!
При нас всяка година опреснителни курсове,след това изпит!
Явно май много марки са се назобали с дефектните гайки . Гайки без фаски с отанала люспа при обработката която прави при стягането много фин разрез като от тръборез при конуса , и след 1-2 седмици от вибрациите къса леко на среза и фреона почва много фино да заминава . Тоя тупан го биха на едно Грии докато не смениха гайките . Явно вече освен качеството и входящия контрол е Топ .
Лошото е, когато тези пишман-специалисти си правят експерименти с машини струващи няколко хилядарки.
Май в повечето случаи при оплаквания от нетоплещи климатици през зимата, причината не е в климатика, а в смотания монтаж. До колкото знам известните марки тестват всяка една машина преди да напусне завода.
Някой, който е имал лош късмет да попадне на калпави монтажисти, които му прецакват машината още при монтажа и после почва да плюе по цялата марка и пише негативни мнения, че не топлела, не ставала за нищо и вече става предубеден.
Според мен, ако са монтирани както трябва, всички марки климатици са икономични и топлещи.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 02-03-18 в 17:19.
Да ви разтълкувам "дефектна гайка" .. това е когато на китайска тръба тънка като вестник "работническо дело" се направи конус "на око" и после се стегне като за динамометричен ключ се ползва левия лакът на майстора - докато изтръпне .. и като фъсне фреона имаме "дефектна гайка"