Един паскал, може и с уста, ако няма вакуумпомпа.[emoji23]
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
По-скоро до -1 bar
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Цитирах по памет инфо по DIN, от преди 3 години. Мисля, че бяха паскали, може да са били милибари, ще проверя към края на седмицата, ако имам време и ще редактирам, ако трябва. Много ли променя смисъла това, което съм написал? Десет паскала или един паскал, практическият ефект при операцията е еднакъв. Теоретически 10 пъти разлика?
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Додо, бе ако в края на месеца ти дадат 100лв., вместо 1000, дали ще си толкова ларш...![]()
Стандартно, вакуум мерите са от 0-1000 mbar, тя помпата и за 15 минути и за 8 часа , не може да свали по-малко от 1000 mbar, което си е 1 bar.![]()
Оставям го за края на 7мицата, 0,1 mBar = 10 Pa, ако 1Bar приемем за 100 000 Pa = 0,1MPa. Писах, не помня точно мерната единица и ще редактирам по-нататък.
Вие се напъвате с мерните единици, но господинът Бял вълшебник писа, че настоява на личното си познание на стандарт от 5-8 часа. От фирмата, изглежда са били доста начетени с мерните единици и им е било ясно за времето и необходимата стойност, за това са му казали (може би леко иронично), че колкото иска толкова ще бъде времето. Плащал си е най-вероятно приятно завишена сума за монтаж и са имали свободни хора. Не виждам нищо лошо да изпълниш прищевките на клиента, когато е възможно разбира се.
Само да вметна, когато вакуум помпата достигне своя максимум по вакуумер, ако ще да седи и три дни, резултата ще е все същия. Поседващото задържане под вакуум също дава доста информация.
Пообърках ги мерните единици и касапа реши да се позабавлява за моя сметка, щото е разбрал, че освен всичко друго съм и стиснатФакт е, че става въпрос за достигането на едно много ниско абсолютно налягане, което не е проблем на нито една изправна двустъпална вакуумпомпа и дали ще смятаме килото за 10 нютона или ще го завишим цели 100 пъти, то пак ще си е ниско. Така че левът става само един, срещу една стотинка. Това мога да си го позволя