Страница 95 от 96 ПърваПърва ... 458593949596 ПоследноПоследно
Резултати от 1,411 до 1,425 от общо 1436
Like Tree815Одобрявам

Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM мнение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2023

Отговор: Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM мнение

ако го пуснеш да работи постоянно - дори и 3те стаи да са отворени и родителите ти използват дърва само вечер(или да припалят сутрин и вечер за по час) , тъй като през деня климатика ще постопли , със сигурност ще има икономия на дърва , която ще е по-голяма от сметката за тока от климатика

това може да го пробваш още края на есента

При мен 2та климатика работят постоянно - един в къщата и един в апартамента, а реално съм 50/50 . По принцип имаме и парно , само че преди 3г си направих експеримента да го спра на третия етаж и климата да работи. Спестиха се едни 5-6 кубика дърва за сметка на 300лв ток за цялата зима - сметката е лесна , кое е по-изгодно. Разликата е ,че при мен изолацията е доста добра и тая 12ка топли едни 60кв и работи на минимума почти изцяло - даже изключва. При теб няма да е точно така.
    HRS9 одобрява това.

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Aug 2025

Благодаря ти за съвета,ще пробвам и ще дам отзив.

4. Novice
    Тук е от
    Aug 2025

Първи впечатления-отлични. Охлажда перфектно описаните помещения. Температурата тук е 35 градуса. Мисля ,че и монтажа е добре направен. Сложен почти срещу вратата в спалнята,като в нея температурата е по ниска сравнение в другото помещение,както е и нормално. Чакам да видя зимата как ще се справи. Къщата няма изолация,само е сменена дограмата. Но все пак е масивна,може би дебелината на стените е около 50 см.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Така... само за 3 месеца позлване през лятото си имам тракаща втулка и аз. Знаех, че ще съжалявам, когато го избирах тоя боклук, но никой не ме е карал насила.

На търговеца ли да звъня или вносителя?

6. Member
    Тук е от
    Feb 2023

на този , който ти е монтирал климатика звъниш

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

това е кофти монтаж

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2019

Климатика не е боклук,а майстора ти е такъв!

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Пълен боклук са вътрешните от Премиум серията, достойни за приза цепеница на годината.
    Стига с това кофти монтаж, кофти монтаж може да има при тръбите и външното, ама вътрешното да го монтираш, така че да му дебалансираш турбината, айде моля ви се.
    То явно и при мен беше кофти монтажа, на стена права като стъкло.
    Сега и другия го чакам да се усети, че монтажа му е кофти и да се разцъка и той, вече проявява леки симптоми.
    dwrbudr и gurcayy харесват това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Бях запознат с проблема и изрично обърнах внимание на стените, където се монтираха климатиците. Интересно как другите два от друга марка си бачкат без проблем, а само този има проблем:Д. Или пък може да е от това, че монтажната група го слагаше последен, беше следобяд, жега, Меркурий тъкмо навлизаше в ретрограден. То няма как да е от климатика, нещо от монтажниците ще да е със сигурност.

Последното е ирония, разбира се.

Като погледна през жалузите, ясно виждам че турбината бие в средната си част.

Пак казвам, аз сам съм си виновен, че го сложих, въпреки десетките страници оплаквания от същия проблем. И сега ще си сърбам попарата. Първи и последен досег с марката за мен.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Просто трябва да се залага на Даймънд серията. Външните са им качествени и заради тях си струват.
    Грозното в цялата картинка е, че са наясно, че имат проблемни турбини, които вървят като топъл хляб и вместо да ги продават на символична цена, да се реабилитират, те за последната година им вдигат цената с 40%, което си е доста отблъскваща спекула!

13. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Rakeem Виж публикацията
    Пълен боклук са вътрешните от Премиум серията, достойни за приза цепеница на годината.
    Стига с това кофти монтаж, кофти монтаж може да има при тръбите и външното, ама вътрешното да го монтираш, така че да му дебалансираш турбината, айде моля ви се.
    То явно и при мен беше кофти монтажа, на стена права като стъкло.
    Сега и другия го чакам да се усети, че монтажа му е кофти и да се разцъка и той, вече проявява леки симптоми.
    И аз имам такъв климатик от два месеца, който трака (Само че 20-ка, не 35)
    Чакам хората, които го монтираха да дойдат да го оправят, казаха ми, че знаят как.
    Доста разочароващо.

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Aug 2025

В какво се изразява този проблем с тракането на вътрешното тяло.Моят климатик е от седмица монтиран, и като чета май по-добре да звъня на техника(който ми е познат),или да спирам с четенето

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    И аз имам такъв климатик от два месеца, който трака (Само че 20-ка, не 35)
    Чакам хората, които го монтираха да дойдат да го оправят, казаха ми, че знаят как.
    Доста разочароващо.
    Сподели после какво знаят.
    Интересно ще е ако сменят само втулката(за по-евтино), как ще обяснят разбиването й за 3 месеца.
    Радвайте се, че сте гаранционни и няма да набиете едни 220 за части + още толкова за сервиз(евентуално).

17. Member
    Тук е от
    Feb 2023

Цитат Първоначално публикувано от vasil789632 Виж публикацията
    В какво се изразява този проблем с тракането на вътрешното тяло.Моят климатик е от седмица монтиран, и като чета май по-добре да звъня на техника(който ми е познат),или да спирам с четенето
    спри да четеш

при повечето няма тракане ( да чукам на дърво , 3та година вече не трака ) , но явно има проблем още от завода и при определени климатици си почва от рано и оправят проблема по гаранция - имат опит , знаят как

18. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Може да ви прозвучи странно, но при мен проблема се реши с избиране на трета(вместо втора) степен на вентилатора в режим ОТОПЛЕНИЕ и при двете машини ZS, които имам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy SRK20ZS-S/SRC20ZS-S PREMIUM, 7000 BTU, Клас A++
    От boiski във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 375
    Последно: 30-08-21, 08:17
  2. Разлика между Mitsubishi-heavy-srk20zsx-s и Mitsubishi-heavy-srk20zsx-w
    От Joro1986 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 2
    Последно: 05-07-19, 13:23
  3. Мнение за MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 35 ZJ-S
    От bamzess във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 72
    Последно: 30-04-17, 17:14
  4. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 16:48
  5. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе