Страница 96 от 96 ПърваПърва ... 4686949596
Резултати от 1,426 до 1,436 от общо 1436
Like Tree815Одобрявам

Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM мнение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Отговор: Mitsubishi Heavy SRK35ZS-W/SRC35ZS-W PREMIUM мнение

и като мине в офф - так так так так
    CubanLinx одобрява това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Потвърждавам за Electric LN!

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Потвърждавам за Electric LN!
    И там ли го има същото? От фирмата, монтирала 20ката ZSX-WB при мен, много го хвалеха

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

При мен го има Тук не съм видял друг да се е оплакал, но може би да не се харчи много този модел (или просто наще сънародници да не висят по форумите). Като пуснах сърч в Google, на запад има и други със същите оплаквания. А ZSX как е, и там ли го има проблема? За сравнение имам един Daiseikai 8, при който го няма това (там си има други кусури ).

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Според мен LN не е чак толкова популярен у нас. Може и да бъркам, но ми се струва, че Хеви държат по-голям дял.
    Относно ZSX, и той не е problem-free. На отопление голямата клапа създава неприятен звук понякога. С всичко останало обаче му свикнах с времето. На охлаждаме е топ. Регулирането на оборотите на компресор и вентилатор е много добро.
    За Дайсейкай ми е интересно, тъй като съм хвърлил око на новата 10ка с дървения панел

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Heavy Industries със сигурност са по-популярни у нас. Особено въпросният ZS, който вече не знам колко години го има на пазара. Преди беше ZS-S, после минаха на ZS-W. Ако не беше този скапан дефект, това щеше да е топ климатик. Лично съм го препоръчал на няколко човека и досега никой от тях не се е оплакал. Относно LN, според мен си е достатъчно популярен последните няколко години, но сред новобогаташите с повечко пари, които няма да седнат да си губят времето по форуми. А за Daiseikai не знам. Аз след 8-ма серия сякаш повече не бих повторил. Ела па на сегашните им цени

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

имам в хола един Дайкин / не знам какъв модел е - на 4 години е/ , дразни ме много за 4 години 2 пъти чистене от фирма, духа рехаво, уморен е някак си, в спалнята има Хитачи / на 10 г/ - направо трепач за 5 мин прави баня или Аляска. Искам да го сменя / Дайкина/ с Митсубиши , но не знам кой модел да купя, моля за съвет. Последен етаж, панел, изложение юг-запад, 45 кубика, външна изолация 10 см и вътрешна 2 см, краен вход, пвс нова дограма - хубава. Ударете едно рамо, моля ...

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Този пост си е за темата за избор на клима. От Daikin до Daikin и от Hitachi до Hitachi разлика колкото от Лом до Лондон.
    ccankov73, Genadi80 и Blago94 харесват това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Днес ми се обадиха от сервиза, описах им проблема по телефона и директно ми казаха, че ще поръчат нова турбина без дори да са идвали на оглед :Д Явно монтажниците си знаят къде са прецакали монтажа.

П.С. Последното изречение отново е сарказъм, да не вземе някой го вземе насериозно.

Опитах се да снимам турбината, не знам дали се вижда, но ще пробвам да го кача.https://1drv.ms/v/c/4c2482795b26aa63...gsxpg?e=fg5aVQ
    Този пост е редактиран от gurcayy; 14-08-25 в 11:53.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Цитат Първоначално публикувано от HRS9 Виж публикацията
    Може да ви прозвучи странно, но при мен проблема се реши с избиране на трета(вместо втора) степен на вентилатора в режим ОТОПЛЕНИЕ и при двете машини ZS, които имам.
    Тази вечер се разтрака и го пробвах този "хак", работи Но за спалня на 3-та степен си е малко кофти.

13. Member
    Тук е от
    Aug 2022

При мен изобщо не е кофти, защото реалната работа на 3-та степен е минимална и веднага си сваля на по-ниска но премахва ефективно въпросното потракване, радвам се че е проработило и при вас.
    CubanLinx одобрява това.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 96 от 96 ПърваПърва ... 4686949596

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy SRK20ZS-S/SRC20ZS-S PREMIUM, 7000 BTU, Клас A++
    От boiski във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 375
    Последно: 30-08-21, 08:17
  2. Разлика между Mitsubishi-heavy-srk20zsx-s и Mitsubishi-heavy-srk20zsx-w
    От Joro1986 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 2
    Последно: 05-07-19, 13:23
  3. Мнение за MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 35 ZJ-S
    От bamzess във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 72
    Последно: 30-04-17, 17:14
  4. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 16:48
  5. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе