Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
Цитат:
Първоначално публикувано от
Juman
Температурите не са толкова благодарение на комшиите, защото и преди да се сложи климатика живеех там и знам какви температури са били преди с до 5 градуса надолу. Апартамент няма как да се сравнява с къща че да пея друга песен. Всичко си е строго индивидуално и примера ви е неуместен. И ако имах врати бъдете сигурни че температурата в другите стаи нямаше да се запази тази. Вътрешното можеше да бъде поставено само там колкото и на мен да не ми се искаше да е там.
Не им се вталявай, те и двамата не са виждали ZSX. :) Настрои ли турбината на Ауто?
Цитат:
Juman
Аз не им се втелясвам :) просто обеснявам какво е пък всеки да си мисли и изказва както иска. Честно казано и на мен ми се иска да имах врата в момента, за да видя какво би се получило при такива обстоятелства. За ауто дали го направих или си го оставих на втора степен не мога да се сетя, че вчера след работа много набързо през нас и тръгнах на почивка. Като се прибера ще споделя.
Дайте моля предложения за читав ватметър?
Аз имам този и съм доволен: EMOS P5821
29.48 лв. с ДДС
Цитат:
HRS9
Аз имам този и съм доволен: EMOS P5821
29.48 лв. с ДДС
Като ще е на тази цена, по- добре този
Цитат:
eleena
Като ще е на тази цена, по- добре
този
Направо едно Shelly да си вземе.
Цитат:
eleena
този
На това устройство може ли да се задава дневна и нощна тарифа за да ти сметне парите? До колкото виждам не. Какво му е по-доброто?
За да видиш че се е променила мощността трябва да рефрешнеш приложението. На мен не ми харесва това устройство.
https://www.youtube.com/watch?v=_nDPmxT_Ai0&t=393s
Цитат:
rosswen
Не им се вталявай, те и двамата не са виждали ZSX. :) Настрои ли турбината на Ауто?
То не е нужно да си виждал ZSX, в случая е важно колко от топлината може да стигне до другите стаи, а дали ще е ZSX или Arieli от Метро няма никакво значение /освен за изразходваната електроенергия/ ! Или ZSX има специална функция, с която задаваш път на въздушната струя и тя обикаля целият апартамент, по избрана от теб треактория !?
Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
Цитат:
stivi
То не е нужно да си виждал ZSX, в случая е важно колко от топлината може да стигне до другите стаи, а дали ще е ZSX или Arieli от Метро няма никакво значение /освен за изразходваната електроенергия/ ! Или ZSX има специална функция, с която задаваш път на въздушната струя и тя обикаля целият апартамент, по избрана от теб треактория !?
Много насериозно го взимаш. С Алекси и Мимоджев си имаме закачка.
Цитат:
stivi
Че няма такава функция е ясно, но и въздушния поток от ZSX да се сравнява с Arieli също не е сериозно.
Цитат:
bobivg
На това устройство може ли да се задава дневна и нощна тарифа за да ти сметне парите? До колкото виждам не. Какво му е по-доброто?
За да видиш че се е променила мощността трябва да рефрешнеш приложението. На мен не ми харесва това устройство.
https://www.youtube.com/watch?v=_nDPmxT_Ai0&t=393s
:lol: Много сте смешни, като пишете убедено за неща, от които си нямате представа
https://i.postimg.cc/Wb3cm46L/Screen...tplink-iot.jpg
Знаеш ли какво означава въпросителната? Така и не отговори какво му е по-доброто ?
Отчита ли косинус Ф?
Каква му е точността?
На колко време записва данните в приложението?
Твърдиш, че го познаваш и че е по-добро но не казваш с какво е по-добро. Щом го познаваш добре устройството дай малко подробности.
Аз не бих си го взел защото държа да имам информация в реално време как се променя мощността, но на някой може това да не му е важно.
Цитат:
stivi
Наистина много насериозно го взехте :) Естествено, че няма такива "екстри" какво като е ZSX. Казвах го не веднъж, но пак ще го кажа. Целта на този климатик НЕ Е да отоплява цял апартамент и не се и опитвам да го постигна, абсурно е ако някой иска да го направи. Целта си му е да отоплява хол 21 м2 + тераса/кухня 5 м2 и евентуално да ходи малко топлина към коридор, но не е задължително. Споделям за температури и в другите помещения поради факта, че нямам поставени врати в апартамента и наблюдавам температурите във всички стаи защото няма как да го огранича в момента и топлото се разпределя навсякъде и е просто информативно предоставена от мен информация.
Цитат:
eleena
този
Това което сте предложи ли има ли наистина опция за наблюдение в реално време на консумацията или се подават данни към приложението на определено време?
Цитат:
rosswen
Да, бил съм го оставил на ауто като зададената температура си беше 23 градуса. В далечната част на хола температурата беше 22,8, а в спалнята 19,3. Не ме е имало три дни и нищо друго не е отоплявало освен климатика. Не знам какви са били външните температури в София през тези дни.
Ами значи цепи заданието.
Цитат:
Juman
Това което сте предложи ли има ли наистина опция за наблюдение в реално време на консумацията или се подават данни към приложението на определено време?
Дава инфо за мощността в момента в реално време, за деня, за месеца, за годината, за определени часове, има графика по часове. Има и енергиен календар. Дава инфо и за сметката за месеца, ако си ги въвел естествено. Единствено няма напрежение и ток, но те не ми и трябват, тъй като имам точен мултиметър.
Някой има ли представа защо на втора и трета степен духа еднакво без промяна ако се превключи от втора на трета? На последна четвърта духа осезаемо по-силно от другите.