Защото работи с ниско натоварване и струята е по-хладна. Целта е да не духа хладен въздух.
Преглед за печат
Не става дума, че духа хладно това е ясно, а защо не променя силата на духане. По тази логика за да не духа студено и на четвърта степен не трябва да духа по-силно, а на нея силата на духане е значително по-силно от втора и трета на които духа с еднаква сила.
Не знам какво да кажа. Честно казано, ми е чудно какво толкова ги чоплите тия машини, при условие, че на Ауто знае точно какво са прави. Ако искаш да го накараш в тия условия да духа на някоя си, сигурно трябва да му вдигнеш някой градус, че да стопли струята.
Просто го разучавам как работи :) иначе на ауто си седи.
Ето малко снимки от работата му за изминалите 24 часа
Прикачен файл 40442
Прикачен файл 40443
Прикачен файл 40444
Прикачен файл 40445
Прикачен файл 40446
Прикачен файл 40447
Прикачен файл 40448
Прикачен файл 40449
Прикачен файл 40450
П.с. благодаря на eleena за предложения ватметър, харесва ми как работи и функцианолстта му.
Веднага се разбира кога се е вдигнала температурата над 12гр. [emoji16]
Да, а през деня е изключвал през 15 минути.
Последно разбра ли се дали отчита косинус Ф тая джажа?
По принцип го отчитат, но не го показват като конвенционалните варметри.
Поне моите смарт контакти са така. Имам един Броудлинк, две Шелита и един от АлиЕкспрес
Един въпрос от какво са тези покачвания?
Прикачен файл 40486
Честно казано, не съм ставал свидетел на такива. Не е и развъртане след дефрост, според графиката, такъв не е имало при пиковите 1200W. Предполагам, че не е отваряно за проветрение.
Ами прозореца на балкона се отваря на ножица докато се готви защото абсурбатора иначе вакумира всичко ако не е отворено. После отварям за няколко минутки широко да се проветри. През това време обаче вратата на балкона е затворен и се отваря чак след като се затвори прозореца.
През колко време прави запис за графиките?