Защо да е преоразмерен стаята е 25 квадрата 60 кубика точно за 9-ка си е.Просто климатика не се държи адекватно както се е държал до сега!
Защо да е преоразмерен стаята е 25 квадрата 60 кубика точно за 9-ка си е.Просто климатика не се държи адекватно както се е държал до сега!
Ами в това помещение, трябваше да заложите на 20...
Мисля че 7-цата ще е на кантар при по студено време,макар че много се двуомях но все пак си мисля че не това е проблема
Няма нищо общо с нормалната работа за модела. Преди спирането на тока не беше така? Дори и да бачка он/офф, не трябва да има форсажи, дори и с повишен минимум да е. 35-цата не се разбира кога включва/изключва над +13гр. Под тази температура не изключва, като в момента е на 150W. Истината е, че ефективността на машината е доста висока. Тия дни беше по-хладно, като при външни +7 топлеше над 45м2 с 220-270W при задание 23гр. Като се заседим в хола покрай него, основно бачка 145-170W.
П.п. В офф не влиза, преди да е подминал заданието с градус и нещо. Изключване преди подминаване на заданието никога не съм виждал нито при 35-цата, нито при 60-ката.
Този пост е редактиран от rosswen; 19-11-22 в 20:24.
Това имах предвид работи по 2-3 минути и оф и така 10 пъти преди да достигне зададената температура,другото което ми прави впечатление че бълва мн горещ въздух,до сега не го беше правил това.А като достигна зададената температурата започна да работи по 2-3 минути като бълва супер горещ въздух и влиза във офф и така до сега.А преди вчера си работеше супер спокойно докато стигне 23 градуса може да бачка 2-3 часа.За мен не е нормално поведение и това е има някъкв проблем но не дава грешка!
Нещо не е наред. Пробвай с нулиране на ДУ, ACL мисля, че беше бутона. Опитай пак да го изключиш от мрежата за 10-тина минути.
Пробвах нулирах ДУ изключих го за 15 минути ефект инулев продължава по същия начин да работи,бълва си жега за 2-3 минути и спира а навън е 17 градуса!
Добре другия 35 защо не работи така а си цъка леко леко без да се форсира![]()
Какво е изложението на стаята, в която е монтиран този "проблемния""?
бълва жега ,ама основния проблем е че и електромерчето се върти яко за да бълва жега .. инак надали е дискомфортно ,напротив ...
Бълва жега, защото си е покачил минимума въори път и е станал 520W+. Също така си е покачил и степента на турбината, това е като част от условието и духа на 3-та с 660м3/ч дебит. Това са сигурно 3000W топлоотдаване.
Като отчете датчика навън 16гр и ще свали на по-ниския минимум.
![]()
Този пост е редактиран от rosswen; 20-11-22 в 16:35.
някой не си е чел сервизното преди да купи ХИПЕРинвертора![]()