Странен проблем със srk25zsx след спиране на тока започна да работи като конвенционален климатик блъска на макс 2-3 минути и спира изключвах го няколко пъти от мрежата но ефект нулев,орязах му мощноста със еко и сайлънт ефект нулев блъска все едно навън е -15 развърта се на макс и така 2-3 минути докато направи температурата.Някой да се е сблъсквал със подобен проблем?
Колко градуса са зададени и каква е стайната температура? Външната температура каква е?
През деня го държа на 19 градуса защото няма никой във вкъщи,като се прибера го вдигам на 23 до сега си мъркаше бавничко,бавничко докато направи 23 даже и малко отгоре,но от вчера както казах след спиране на тока като се прибрах го вдигнах на 23 градуса и почна едно развъртане все едно е -15 а навън беше 12 градуса и така работи около 5-6 минути и на 22 градуса спря,другото което ми направи впечатление е че въздуха е супер горещ, и започна едно он-оф работи 2-3 минути спре почива колкото почива и пак почва да се развърта на макс!!!
Над 12 или 13 градуса беше външна температура си вдига минимума доста от 140 вата на 360, софтуера му е така
Не знам дали софтуера му е така но за мен това е спуер неадекватна работа,до вчера си мъркаше работи часове преди да влезне във Офф
Това не пречи, аз го ползвам доста над +13гр. Няма никакви напъни, просто вдига минимума на 340W и турбината отива на степен low, която при 20-35 си е доста ниска. Според мен се засилва заради голямата температурна разлика стая/задание. При 2-3гр. разлика се набират доволно.
До снощи не се е набирал така пак съм му задавал същата температура и добре ако е заради това,защо като направи градусите спре и след това като тръгна пак се развърта на макс и със сигурност се развърта над 340 вата като гледам как се върти перката на външното абе работи като конвенционален климатик за мен това не е нормалната работа на този климатик!
Не знам дали ще помогне - пробва ли освен от контакта да извадиш и батериите от дистанционното? За 10ина минути.
Ще пробвам и това!Снощи към 12 го спрях и сега преди 40 минути го пуснах в стаята беше 19.8 градуса,зададени на дистанционото 23,до сега е включил и изклюзил общо 7 пъти като интервала на работа е около 2-3 минути а достигнатите градуси са 22.Ичключително неадекватно се държи!
нормално си бачка ,внимателно прочети какво ти е написал rosswen
Нормално е да работи он-оф така ли?
да ,особено за МХИ е кажи речи задължително - май не си чел нищо за модела преди да го заръчаш
Доста съм чел и за него и за доста други,и не е нормално да работи така през 3 минути да включва и да изключва докато си достигне зададената температура.Никога не е работил по този начин във хола ми е 12-ка същия и работи както трябва да работи крета си бавно бавно!
И пак да си дойдем на дума за преоразмеряването... Явно сте чели през редовете...