Този LN може да e тих, но дефростът му е тотал-щета, за мен не става за сериозни студове. Във финландския форум има дълга и предълга тема, където се борят като прасета с тикви с проблема с ненужните дефрости, за съжаление безуспешно.
Според мен алгоритъмът му на размразяване е правен и приспособен за мекия климат на Токио, където зимата обичайно е +2, +3 градуса, а температури под нулата са по-скоро изключение...
За суров европейски или скандинавски климат е съвсем неподходящ.

). При предшествинка му не бяха пукания на пластмаси, не бяха бълбукания и чудесии. Но пък топлата струя на Фуджи за мен лично няма кой да я бие. Когато трябва да наваксва и да топли - топли като звяр. Ако сменям жилището живот и здраве и са ми необходими климатици, за хол/трапезария със сигурност пак бих обмислил Фуджи. За разход не мога да кажа, а и не ме интересува. Не съм болен мозък, за мен е важен единствено комфорта, а с този климатик той е на много високо ниво. Погледнете все пак и темата за Перфера, тъй като са доста препоръчвани за спални помещения от опитните съфорумци. Аз се колебаех м-у няколко машини и на база отзивите тук се спрях на Електрик.
). Аз просто нямам място за подов при сегашното разположение на спалнята иначе със сигурност щях да избера тази перфера пред електрика. Гледам само позитивни неща се пишат тук за този подов.