Колеги, някой има ли поглед върху работата на новата LN серия на Mitsubishi Electric? Как е в сравнение с FH серията като шум, ефективност на работа, минимуми?Благодаря Ви предварително!
Колеги, някой има ли поглед върху работата на новата LN серия на Mitsubishi Electric? Как е в сравнение с FH серията като шум, ефективност на работа, минимуми?Благодаря Ви предварително!
Благодаря, Колега!
Изгледал съм всички възможни клипчета. Интересува ме мнението на някой, който го има и го използва или поне го е виждал как работи.
Благодаря!
Здравейте, аз съм тази серия. LN50VG2W. Закупих го юни 2021. Много съм доволен. Невероятна машина. Много тиха. Страхотна визия (тук май не мога да пускам снимки?). Майстора също много го хареса.Каза, че към момента няма много отзиви за LN серията понеже е мн нов. Но лично той много го хареса той е с FH ... FH е доказана машина, но LN серията е мн красива и сравнително нова. Аз се двоумях между FH i LN и в крайна сметка избрах по новата опция.
Не знам какво друго ви интересува? Междудругото имам сега от 1 седмица странен свистящ шум при включен плазмен филтър (Purifier). Когато изключа функцията спира шума. След повторно пускане на функцията, няма шум, но по късно въс времето пак започва за свисти / жужи. Чаках го час поне да видя дали ще спре, но уви. Не знам дали някой може да каже нещо по тази тема?
Поздрав
Този пост е редактиран от vlatkovla; 20-10-21 в 22:31.
Mitsubishi Electric LN . човекът направи страхотни видеоклипове.Bravo.
https://www.youtube.com/c/ZlatkoVelkoski/videos
Проветрявайте сутрин и вечер за по 5-10 минути стаята която климатика отоплява, защото е възможно това свистене да е поради високата влажност в помещението.
Отделно си прочетете ръководството за ползването на климатика и конкретно за грижата/обслужването на плазма касетата/филтъра.
Алекси, ти беше причината да не си взема този модел, за което съжалявам донякъде. Не изпускаш момента да оплюеш климатиците на Митсубиши Електрик.
Спри се малко! По тези форуми да се чуди човек на кого да вярва и на кого не.
Съжалявам също, че това мнение на MFG
излезе малко късно и си бях взел вече климатик от друга марка.
- - - - - - - - - -
Този пост е редактиран от dimovdid; 25-10-21 в 21:22.
ОЛХ има ,какво те притеснява в сегашния ти климатик ? Вземи си МЕ ,като подкара зимата дефростите през 2 часа друга песен ще запееш .. че нямат и лекуване ,таймер е .. висок клас все пак !
хаха ,,,,,, mitsubishi има най-краткото размразяване. Обикновено отнема 2-5 минути. Вентилатор 3 - 550 m3 / h - и се наслаждавайте. топло и удобно. Вентилатор 4, не консумира електричество - COP , В НЕБЕТО И В ОБЛАКА.
Имам климатик Misubishi 35 FH. https://www.youtube.com/watch?v=k8jxRe5CGx8&t=11s
Използвам този климат от 7 години.
- - - - - - - - - -
Mitsubishi Electric -- той е подходящ за отопление и за осигуряване на комфорт при отопление.
всичко останало са форумни приказки.
Ако искате да загреете, купете Mitsubishi.и няма да сбъркаш.красива и приятна топлина - комфорт при отопление.
Този пост е редактиран от vlatkovla; 26-10-21 в 23:25.
под нулата на 2 часа и половина прави ненужен дефрост .. кратък е но е достатъчен да ме събуди мен лично ,то като се събудя 4 пъти през ноща е*ем ти и икономията .. аз МЕ го изтраях 3 месеца и отиде в ОЛХ ,най некомфортната машина която съм имал в пъти по зле е от Мидея примерно ,че и повече ток харчеше .