Значи 400лв на ветъра.
Без 400лв. и без специално дистанционно:
Screenshot_20211017-134447_e-Control.jpg
Значи 400лв на ветъра.
Без 400лв. и без специално дистанционно:
Screenshot_20211017-134447_e-Control.jpg
Не, ПРОТИВ вятъра, проблема на човека беше, че му духа(хладно) при ОФ.
Еми решил си го е.
Може и да съм чел диагонално, сега погледнах началото, от подовите недо******** бил. Е ми хубаво щом са се оправили нещата.
Както и започнах темата проблемът ми беше при стоп да не духа студено. За мен проблемът е решен. Сега дали са пари хвърлени на вятъра или срещу вятъра всеки може да си го тълкува както си иска.
- - - - - - - - - -
Да можех умишлено да го накара да спре, но исках в реален режим.
- - - - - - - - - -
Тази графика е строго индивидуално за твоите условия. Този климатик на друго място ще работи може би съвсем различно според зависи от много фактори.
Аз изключих, че става въпрос за подов модел. Определено си е заслужавала инвестицията. Дал е пари, но си е решил проблемите. Далеч по-добре, отколкото да се оплаква за едно и също 5 години във форума.
Пак, че има вариант с давате на едни 400лв да се изгладят софтуерните недоразумения ( недоразумение е подов модел да взима по хладният въздух от пода и да ти го навира на височината на главата ) , че при някои други марки/модели ( примерно първият от подписа ми ) само продавалника на 50% от цената е решение.
За мен е умишлено направено да може да се купят тези допълнителни устройства. Ако съпоставим с МЕ подов същите параметри там цената е почти с 2к отгоре. Не съм запознат конкретно с функциите на подово МЕ, но изхождайки от Зубадан който имам в детската стая най-вероятно при него това си е заложено в софтуера.
Здравей, може би нещо не съм направил както трябва първият път с настройките от жичното дистанционното. В неделя вечер смених отново настройката от табл. 14 за която говорихме като дадох втората и върнах пак на първата за да може при спиране на машината клапите да остават отворени и чудото стана. Значи вчера понеже беше по- топло и спираше 3-4 пъти за вечерта и двете клапи горната и долната оставаха отворени. Друго което ми направи впечетление е че работи доста икономично. При задание 25гр. консумацията беше в порядъка между 200- 350 вата.
А като спре да върти въздуха при OFF, не стават ли много дълги паузите и да докато тръгне, да вземе да ти става студено...ама не от течението Аз съм пробвал на стенния да спирам въртенето /ей така за проба/ или да върти от време на време, ама не ми хареса-много чака преди да тръгне !
Има голяма разлика дали мери с датчика горе при него както е при твоя стенен модел и в този случай, когато мери с датчика в изнесеното стенно управление.
[QUOTE=Pishev88;1076347]Може ли телефон за връзка че и аз имам проблем с духане
Този пост е редактиран от pecolt; 16-11-24 в 10:12.