Те от Тошиба са си го написали, а от Мидея си го ползват![]()
Те от Тошиба са си го написали, а от Мидея си го ползват![]()
Софтуера на мидея е минал покрай този на тошиба...и хайде да не разводняваме темата повече...
Без да се заяждам с никой, но теглото на ZTL 15/20/25 OUDOOR UNIT-19.5 KG neth weight , това е на всички сайтове на запад от нас, само у нас е 22 кг, как стана ???ясно е как стана =като пищат теглото с опаковкта-кащони,найлони и прочие Имам MHI 35zs-w с външно тяло 34 кг срещу 24 кг 35ztl ,как стана тая работа, къде изчезнаха 10кг ?орязали са външния ТО,то е ясно,намалили са фреона то е ясно, вдигнали са оборотите на компресора(hz),то е ясно, АМА - 10 кг. надолу ???WTF???
Този пост е редактиран от Stoqnov Veselin; 22-06-23 в 01:09.
34 - 24 = 10 ….,
както и да е, downsizing му викат, и де да беше само при климатиците.
Stoqnov Veselin, не знам Вие къде гледате, но машината е 22 kg. Пише го в официалния каталог, както и в сервизната литература. И не ми излизайте какво сте видели в чужди сайтове... Аз много добре виждам какво пише на външното тяло...
И не Ви идва наум, че може да има сгрешена информация? Те сигурно и на табелата на външното тяло е сгрешена?! Понякога се чудя, колко наивни хора има.... Вие сигурно вярвате на 100% на всичко написано в нета?
На следващия монтаж, ще помоля клиента да си коригира килограмите с маркер, че виждаш ли объркано е....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Aleksandars; 22-06-23 в 09:06.
ако са изпраскали един минимум като на другите модели 250+ вата под +5 ,машината ще е доста зле като работа - нито да я сложиш в малка стая ,нито в голяма
Нов модел е, дайте му шанс. Все повече се убеждавам, че информацията по форумите е силно изкривена. Да се чуди човек как хората се топлят и охлаждат с климатици. Ту минимума висок, ту нисък, тропат, хлопат. Ще кажеш, че е някакъв вид мъчение ползването на подобни уреди, а съвсем не е така.
В този ред на мисли - къде се загуби @milanov ? Чак ми липсва инфото за прословутата Тошиба.![]()
В другата тема са качени сервизните и си пише ясно колко кила е.
Иначе за феновете на килата препоръчвам перферата, но с външно тяло от серията Sky Air Alpha (RZAG35A), двойнороторен компресор и 52кг мускули![]()
Някой има ли модела , за да даде отзиви за начина на работата му на отопление .
SRK15ZTL-W~SRC15ZTL-W Smart Plus ли е единствената алтернатива за 10-12 кв. помещение?
Имате ли подобна характеристика и за петицата. Виждам, че е публикувана само за седмицата. Търсих, но не мога да намеря. Благодаря!
Реално са абсолютно еднакви машини. Имат разлика в софтуера относно параметрите.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk