Евентуално, ако не намеря същия модел, защото питах вече на едно място и не са сигурни дали на 100% могат да го доставят, този модел като алтернатива щe e добро ли решение mitsubishi heavy srk20zs-w/ src20zs-w premium 7000 btu . И последен въпрос, ако някой ми предлага по голям климатик за по голяма квадратура и ме убеждава, че това няма значение и че машина ще си работи адекватно по скоро от изчетено от мене за климатиците да не се доверявам да слагам голям климатик в тази малка стая нали така. И наистина последен въпрос, казахами в магазина, че ако си купя мицубиши има две задължителни профилактики по време на гаранционния срок които струват по 150 лв, общо 300 лв трябва да доплатя за да ми важи гаранциятa от 3 години иначе нямало да ми важи гаранцията от трите години без тези профилактики,вярно ли е това
- - - - - - - - - -
За отопление главно ми трябва
- - - - - - - - - -
Правилно е че ще се стопли стаята много бързо, но това ми е варианта, само климатик, защото както предлаш конвектор на стойка или колелца не е оптимално, защото в стаята остана малко пътека да влизаш и излизаш и това е децка стая и ме е страх защото дедето е на 3 г и предстои да го местиме в нея и ме е страх ако е на стойки да не се изгори по някакъв начин