Произхода е Китай и е познат още като Starway и как ли още не.
http://www.made-in-china.com/china-p...ir-Cooler.html
Произхода е Китай и е познат още като Starway и как ли още не.
http://www.made-in-china.com/china-p...ir-Cooler.html
Е последно ще ми върши ли работа машината и ще харчи ли повече от отопление на ток?За какво е режима исушаване?Неска гледам 2 тъмножълти капки отдолу на външното тяло-какво е това и лошо ли е или добре
Машината ще ти върши работа и ще е по-икономична от друго отопление на ток.Това че ги има тези капки е лошо, въпроса е колко лошо, къде по-точно ги видя.
Ми отдолу на външното тяло на една от дупките дето са отдолу За какво е режима изсушаване
Отводняването на вътрешното тяло влиза ли във външното, капките като ги пипнеш с ръка мазни ли са. Според теб дали са от масло или от изтичаща вода. Режима обезвлажняване се използва за намаляне на влажността в помещението.
А,и да питам на колко трябва да нагласям температурата при режим истудяване и при режим затопляне за да работи оптимално и икономично климатика-може да се наглася от 15до 30 градуса Стаята е 60м3
На толкова колкото ти е комфортно. Все пак идеята е климатика да ти служи, а не ти на него.
Borko 30 написа
чувал съм че такива капки били фреон и затова реших да питам :default
по скоро от маслото на компресора което е разтворено във фреона .. при теч фреона отлита а маслото остава под формата на жълти мазни капки .. още ли ти е смешно или вече звъниш на монтажницитеПървоначално публикувано от Borko 30
Здравейте на посетители във форума , имим следния проблем . Климатика ми е 18-ка елит но оборотите на вътрешното тяло са много ниски , и след няколко часа работа климатика винаги изключва , явно има някаква защита от прегряване , увеличил съм го на 3-та степен и пак си духа леко , има разлика от 1-ва , 2-ра и 3- та степен но не е като преди , може ли моторчето на вътрешното тяло да преви проблеми ,
според мен /и според климата/ си е достигнал температурата. увеличи температурата от ДУ и виж дали ще работи по продължително
И това пробвах но не става , винаги си духа слаба и много гореща струя въздух , не знам на какво се дължи но преди някалка седмици духаше като ураган а сега:
Да , чисти са , дори преди някалко дни му измих питата на вътрешното тяло понеже мислех че събрала много мръсотия , но нямаше ефект.