Здравейте. Моля за малко информация за промоцията на кауфланд за климатици нео 12, цена 299 лв с включен монт. кит. Какво мислите? ( трябва ми за стая 10 кв м, спалня, само вечер по малко)
Здравейте. Моля за малко информация за промоцията на кауфланд за климатици нео 12, цена 299 лв с включен монт. кит. Какво мислите? ( трябва ми за стая 10 кв м, спалня, само вечер по малко)
Климатик , Нео и 300лв, просто нямат място в едно изречение![]()
Какво може да се каже - при условие, че съм монтирал около 10-на такива машини през изминалите няколко месеца, мога да ти кажа бягай далече от тях...Вярваш или не, парното в колата ми вади по гореща топлина отколкото това нещо, наречено климатик....
Благодаря, дай обаче някаква алтернатива - в рамките на тия пари (или малко повече)
На тия пари никаква алтернатива.Дори и за "малко повече"/в зависимост от малкото/ няма свястна машина.Ако е за охлаждане има машини над 400-500 лева, но за отопление, не.
С този бюджет и при тези изисквания, ако е за отопление, аз не бих се хвърлил на климатик.
Абе и аз вчера гледах в Метро едни 9-ки Panasonic конвенционални, китайски - 298 лв - 2.4 квт номинал, клас В. Не я препоръчвам, разбира се, но все пак е Панасоник (недолюбвана марка във форума).
Иначе има едни духалки с вид на климатик, с дистанционно, терморегулатор, дисплей, без да даваш пари за монтаж - около и под 100 лв са - чудна работа ще му свърши за отопляне на спалнята преди сън!
yankob,ако все пак решиш да вземеш Нео,гледай да не е със "саньо" компресор и хвани някой да ти го зареди с R22,че предполагам е с 407 и нямай много доверие на тоя монтажен кит.Ти си знаеш,но послушай момчетата от форума,повечето са професионалисти,на които може да се довериш.
Що, какво им е на Саньо компресорите (ако изобщо са минали през Саньо)?
Кой ги знай колко са и саньо,пък и тия на неото/саньото,не тошибата/ май обичат да си почиват малко,докато ги сменят.
Енков,де са тия 9ки на Панасоник за 300лв.,то без пари,нищо не открих в брошурите на метро.Утре си купвам две,ако е истина и ги има все още.
Имам такова Neo монтирано от самия мен ,само по инструкцията му ,стават 2години и половина ,ползва се предимно за охлаждане и през преходни сезони за отопление.Нямам оплаквания.Само че, като го купувах цената беше 420 лева.
според мен е изключено компресора да е Саньо ,Саню по може .. видях такова Нео монтирано на един от тия фургони с колела в които обядват строителите по обектитее за такова помещение е идеален ,но лятото
Досега нямам оплаквания от моите клиенти които имат Neo.Наскоро мой клиент избра Neo пред GENERAL и в големите студове работи перфектно.