Вярно ли е че Osaka CH-12-LBP1 е с компресор Тошиба?
Вярно ли е че Osaka CH-12-LBP1 е с компресор Тошиба?
Ами колко му е коп-а? В екоклима е посочен коп:3,62, а при друг доставчик коп:2,70.
Osaka CH 12 LBP-1-цена 699 лв. без монтаж
Издържа първия тест- при минус 10 гр.топли задоволително.Проблеми с обледеняването-НЯМА(няма нагревател в тавата) . Мин.консумация 300 Вт;Максимална 1500 Вт.
... To проблема с обледеняването не идва да първия тест. Климатиците замръзват към края на зимата. Тогава се събират най-много условия. Както казват "Власите се давят на края на дунава".
Не ми е ясно как точно работи функцията- Sleep .
При активиране ,освен че светва съответния диод на вътр.тяло и символа на дистанционното, друго няма. Климатика остава да работи на зададена температура -21 гр. Не трябва ли автоматично да си понижи зададената температура на помещението с цел- икономия?
Компресора работи на първа степен(според индикатора на вътр.тяло) , както и преди вкл.на - Sleep .
Купихме си жилище вътре имаше Osaka CH17SL Издържах го 10 дена и на негово място взех за 1070лв с монтажа
Hitachi RAC/RAS 35FH6 Много съм доволен от него а за Осаката .
Какво да кажа за нея външното тяло ревеше като магаре а вътрешното не спираше да пука никога и умрял щеше да сабуди.
За тока да не говорим правех по 30 Кв на ден а сега имам по 20 21Кв на ден и поддържам нон стоп 22 градуса.
Само това мога да кажа аз за Осака всеки сам си преценява :П