Ще ти бъда благодарен, ако не те затруднява да сканираш упътването, VeleV.Klima!
Сега не съм в квартирата, но още днес ще прочета още веднъж всяка запетайка в "оригиналната" книжка.
Това чудо наистина ли е клонинг на Gree? Вътрешното тяло на малко по-новия модел Osaka CH-12-SME Климатик сплит система Osaka CH-12-SME | Климатици е 1:1 с това на Gree GWH12NB.
Благодаря, nikolayvarna!
На мен също ми дойде идеята за корекция на наема. За съжаление от края на октомври при нас едно че няма предлагане на квартири, второ са останали само такива с високи цени, със скрити "дефекти" като този или пълни гробници. Така, че силно ме съмнява да се договорим въобще за някакво намаление на наема. А и до няколко месеца се очаква наплив на медицински специалисти и тогава агенциите напълно ще полудеят... Не, че не са надули цените с 50-100лв. от септември насам.
Все пак се надявам Osaka-та да има някаква повреда, която е отстранима.
Допълнителното усложнение е, че хазяите си имат доверен човек и не искат и да чуят за друг. Още преди седмица им предложих да извикам някой от сервиза на Екоклима за моя сметка само за диагностика, но не се съгласиха.