Страница 41 от 42 ПърваПърва ... 3139404142 ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 628
Like Tree9Одобрявам

Мнения за климатици Panasonic

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Отговор: Мнения за климатици Panasonic

Цитат Първоначално публикувано от lyubo_d Виж публикацията
    Гледах в технополос ето този модел на Панасоник Инверторен климатик ETHEREA CU-E12NKE-3/CS-E12NKEW Цената е над бюджета ми но за сметка на това го дават с безлихвен лизинг и с безплатен монтаж за 1600 лв. Ще ми върши ли работа за помещението и ако не да ми препоръчате някой друг модел/марка.
    lyubo_d,избраният панасоник ще ти върши добра работа.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте моля за помощ относно климатик PANASONIC CS/CU-E12NKE-3.Климатика е нов,закупен е септември месец и от няколко дена вече ползваме отоплението.Но.....климатика не духа достатъчно топло,струята е по скоро като лятно течение:rolleyes:.Можеш да изкараш нещо прилично топло от него само на 30 гр. ,но на 25 си е мъчение ,по скоро можеш да настинеш от ветрилника от колкото да те стоплиш.Лятото пак нещо не духаше достатъчно студено,но ни беше трудно да направим преценка за възможностите му,докато сега вече си каза думата.Външното тяло е монтирано срещу стената на терасата (в смисъл,че връща въздушната струя),това правилно ли е?Пуснах го на мах и му забих един термометър в шлюзите,отчете 44 гр. Някакви идеи???

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

За момента е нормална температурата на потока.Като го монтираха измериха ли температурата на потока на охлаждане и отопление, нямаш ли някакъв протокол или бележка на гаранционната карта.

5. Тук е от
    Nov 2012

Нищо не са мерили.Монтираха го,пуснаха(тогава на студено)той тръгна и толкова.Гаранция имам той си е нов

6. Тук е от
    Nov 2007
    Живее в
    Sliven

Цитат Първоначално публикувано от diksanal Виж публикацията
    lyubo_d,избраният панасоник ще ти върши добра работа.
    Някое друго мнение, някой ползва ли го?

7. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

lyubo_d вземай го ще останеш доволен.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2006

Аз ползвам такъв от няколко месеца.
    Не го изключвам, забил съм го на 20 градуса и си ги държи както се очаква.
    За сега нямам никакви оплаквания, доволен съм но като цяло е прекалено рано за някаква генерална оценка.

10. Тук е от
    Nov 2007
    Живее в
    Sliven

От вчера и аз се сдобих с въпросния панасоник. Смятам че монтажниците си свършиха добре работата. Днес запълних дупката с булкит, увих външните тръби в изолатор за тръби (предполагам не е било нужно, но така реших) и утре ще боядисам да е в тон със стените. Наблюдения ще има като станат минусови температурите.

11. Тук е от
    Dec 2011

Здравей ,и аз имам подобна констатация ,моята клима е 12МКЕ-3 ,монтирана януари тази година ,настроен на 22-24 гр не ваде6е топла струя,а и имаше и други неща които не ми харесваха ,затова когато се наложи закупуването на друг климатик реших да преместя този и се започна една сага (писал съм в други теми )сега монтирана на новото място при пробата определено вадеше топлина само, че сега проблема е ,че е зареден с неопределено количество фреон така че недостатъчно количество фреон може да е проблема , и затова извикаи техниците да източат фреона и да ти заредят нов на везна .Скоро ще започна да го ползвам и ще споделя как се държи ,тъкмо ще позастудее

12. Тук е от
    Oct 2013

здравейте. мисля да си взимам ето този климатик PANASONIC CS/CU-RE12PKE. с него мисля да отоплявам и охлаждам кухня около 8 кв. тя без изолация и със стара дограма. ако събера пари лятото, ще сменям дограмата на целия етаж и ще слагам 10 см външна изолация. освен това лятото мисля в горещините да охлаждам и моята стая, която е 25 кв. кажете дали си заслужава да го взема този модел и изобщо какво ще ме посъветвате?

13. tgn
    tgn е офлайн

Тук е от
    Oct 2013
    Живее в
    София

За отопление го дават до -10 градуса и е с много леко външно тяло. Не е много добър избор според мен.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2013

Цитат Първоначално публикувано от tgn Виж публикацията
    За отопление го дават до -10 градуса и е с много леко външно тяло. Не е много добър избор според мен.
    ами на мен ми стига да прави 10-15 градуса в най-големите студове, които може да са минус 20. в тази стая само се яде. аз го взимам за да топли стаята, за да не замръзнат тръбите на водата, а зимните студове са обикновено нощем.

16. tgn
    tgn е офлайн

Тук е от
    Oct 2013
    Живее в
    София

Не съм сигурен ако го ползвате на по ниски температури от оказаните дали ще му важи гаранцията.
    Може да погледнете Hitcachi d10ex3.

А най-добре да увеличите малко бюджета и да погледнете тези модели: TOSHIBA Ras137SKV-E3, HITACHI RAK 35 PPA, Panasonic CS-E09PKEW.

17. Тук е от
    Oct 2013

ами то студовете нали знаеш че не са толкова продължителни. да има години в които е било и за поедна седмица минус 20.относно гаранцията не разбирм, защо не мога да го ползвам и при по-ниски темепратури. от много четене из форумите съм се спрял на панасониците.

18. tgn
    tgn е офлайн

Тук е от
    Oct 2013
    Живее в
    София

Все пак това е не малка инвестиция и целта е да имаш желания комфорт в помещението. Дано да ти свърши работа избрания модел.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 42 ПърваПърва ... 3139404142 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  2. Прозоречни климатици - мнения
    От vetre във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 21
    Последно: 10-02-12, 10:21
  3. Данни за климатици PANASONIC CS/CU-PE12CKE и PANASONIC CS/CU-PE9CKE
    От dimkaraganchev във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 26
    Последно: 07-03-11, 20:35
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици General Electric - мнения
    От wrathchild във форум Други марки климатици
    Отговори: 3
    Последно: 24-06-07, 00:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе