Благодаря за бързият отговор, но ще може ли да повече информация за тези датчици тъй като съм пълна невежа в тази област.
Благодаря за бързият отговор, но ще може ли да повече информация за тези датчици тъй като съм пълна невежа в тази област.
Следят за наличието или липсата на хора в помещението и съответно намаляват и увеличават топлоотдаването.Не са нещо решаващо за избора ти.Двете машини са с еднакви показатели и датчиците не са решаващи, просто са една екстра.
https://www.youtube.com/watch?v=MqQiR6uQ0Qc# Погледни този клип , и аз все още незнам много за него тъи като преди 3 дена се сдобих с този модел...Първоначално публикувано от jolli
В общи линии този датчик не е необходим, така поне си мисля аз, от гледната точка на дългогодишен ползвател на климатизатори.
дайкин май правят точно обратното с двата датчика в фтхс - махат струята от човека намиращ се в стаята
смешна работа
миналата зима го държах изключен датчика но за преходните сезони кога бързо наваксва съм го включил.
Здравейте на всички! Като стана въпрос за Daikin, се чудя между тези три климатика:
Panasonic - E9 - GFEW-1, COP (4.16), MAX 5kW (не знам 1-цата какво означава);
Panasonic - E9 - MKE COP (4.63), MAX 5kW;
Daikin FVXS25F/RXS25J COP (4.30), MAX 4.5kW (другите два са по-мощни).
Стаята ми е около 16 квадрата (втори етаж), вътрешна с двойна дървена дограма и стандартна височина. Като цяло предпочитам да е подов, тъй като ще го използвам предимно за отопление, но втория panasonic има най-добър COP (поне по характеристики). А, все пак това си е от значение.
Благодаря ви предварително.
Вземай подовия, ще топли идеално и ще създава по-добър комфорт.
Ок, пренебрегваме COP-а. Ама панасоника или другия, защото и Daikin-a е подов, но по-скъп. Те всъщност различават ли се значително (тези модели имам предвид) или пак само търговски марки?!
Искам да попитам следното:насочил съм се към Панасоник CS/CU - E12 MKE-3,дали с този модел климатик ще имам проблем да отоплявам 16кв стая,която е северна,с алуминиева дограма.
Климатика е чудесен за сега топли перфектно,ще го видим като станат минусови температури , тъи като го имам от 3-4 дена при мен стаята е около 25 кв. и за сега около 0 се справя.Като застуди ще коментираме пак , иначе като визия е добър и като екстри за цената си ..
я понаблюдавай малко на минусови т и да кажеш как са дефростите. и пука ли докато прави.Първоначално публикувано от antovasilev
Здравейте, виждам, че и панасоник имат подов модел (с вътрешно тяло дайкин). Искам да попитам този модел става ли? Има ли мнения от ползватели и монтажници?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329556080[/time]_________________________________________________
модела е Панасоник KIT-E9GFEW/LKE-3
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329557132[/time]_________________________________________________
Този модел има ли Електронен EEV?
Testarossa, нужно ли да задаваш един и същи въпрос на няколко места?!