Страница 7 от 42 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 628
Like Tree9Одобрявам

Мнения за климатици Panasonic

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Мнения за климатици Panasonic

Не, твоят е друга работа

2.  

3. j_n
    j_n е офлайн

Тук е от
    Nov 2008

ЧНГ на всички!

Имам два Panasonic-а : TE-9DKE - в стая 20m2 и PE-9DKE - в стая 13м2 монтирани 10.2005. И двата са с e-scroll компресори.
    ТЕ-9DKE работи нон-стоп на 20 °C и до сега съм го видял тази зима само 1 път да размразява а навънка вàли - явно е дбре оразмерен спрямо обема и топлозагубите на помещението . Вентилатора е само на auto. Не го усещам изобщо че работи! Подържа температура 19.8 - 20.1 °C мерена с електронен термометър на 1м височина.
    Според мен е за комфорта е важно поддържането на постоянна температура - всичко в помещението се е загряло равномерно и тези 20 градуса са ОК. ( Поне за мен - не държа да стоя по къс ръкав в стаята, като някои съфорумци
    Имам въпрос - тези модели ( не виждам W на края на означението ) засегнати ли са от прословития дефект на компресорите?

Весела и щастлива Нова Година на всички!

4. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    абе моя модел ХЕ9ДКЕ страда ли от тоя проблем да знам да го чакам ли че подкара 4та зима
    Ако изтриеш буквата "Х" и твоя ще пострада

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Имам Panasonic CU/CS E12GKE малайзийски от 1 година. Напълно доволен съм за парите, които дадох. При -15 в стаята е 23 градуса без проблем. Деазни ме само, че в последно време на ниски обороти почна да "свири". И моя климатик ли е от тази дефектна серия и какво ви е мнението за този модел ?

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не ти е от дефектната серия.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ниски обороти на компресора ли? И какво точно значи да свири?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Ами не знам и аз как точно да го обясня. При високи обороти на вентилатора пак се чува, но много по слабо. В началото не беше така. Другата седмица ще идват на профилактика и надявам се ще успеят да го оправят.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от HunterBG
    Имам Panasonic CU/CS E12GKE малайзийски от 1 година. Напълно доволен съм за парите, които дадох. При -15 в стаята е 23 градуса без проблем. Деазни ме само, че в последно време на ниски обороти почна да "свири". И моя климатик ли е от тази дефектна серия и какво ви е мнението за този модел ?
    Аз също съм с Е9GKE и за сега се справя перфектно.При -15 си спазва точно градусите в стаята.В повечето време го държа на 22 гр.

11. Тук е от
    Jan 2009

Много слаб компресора,напрао пълни боклуци.Под -3 градоса работят много слабо и стават много шумни

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от sadiata
    Много слаб компресора,напрао пълни боклуци.Под -3 градоса работят много слабо и стават много шумни
    Модел??? Недей да обобщаваш.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Абе ,сладур! Я се разгледай и ми снимай малайзиец,който е замръзнал дори с пишльока отдолу!Да не кажа,че най-малко оплаквания има от Panasonic/като работа на ниски температури и поддържане на градусите/!Това важи и за обикновените малайзийци/визирам климатиците/

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2008

@Съдията ти имаш ли "Панасоник" или си с "Осачка"-тип страхотна или "Мидейка"?А?
    При мен "National-a" се справя по-добре и от"Дайкина"и"Тошибата".Фучи си с лека готина струя на ауто ,а другите и те не мърдат с температурата,но работят "по-смущаващо"

16. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Предлагам във форума да се въведе възрастова граница не по-малко от 16 години!

17. Тук е от
    Aug 2008

Ако има хора с Климатик Panasonic CS/CU-PW12GKE да каже как се държи през тези студове.И какво харчи

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от luboivanoff
    Ако има хора с Климатик Panasonic CS/CU-PW12GKE да каже как се държи през тези студове.И какво харчи
    Ами сложих на тъщата такъв бачка много добре но при сегашните условия не му стига времето за размразяване и понатрупва ледец

--------------
    Колкото до инверторите особено малайзийските са абсолютна класика от близкото минало само дето се издъниха с ДКЕ серията, сега нещата са по добре но и при панасоник както и при повечето добри марки има сериозен спад в качеството с цел поевтиняване на продукцията...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 42 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  2. Прозоречни климатици - мнения
    От vetre във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 21
    Последно: 10-02-12, 10:21
  3. Данни за климатици PANASONIC CS/CU-PE12CKE и PANASONIC CS/CU-PE9CKE
    От dimkaraganchev във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 26
    Последно: 07-03-11, 20:35
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици General Electric - мнения
    От wrathchild във форум Други марки климатици
    Отговори: 3
    Последно: 24-06-07, 00:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе