Много ми допада дизайна на новите климатици
) Може би трябваше да уча... както и да е реалноста има много лица както и производителите на климатици ще продължават да се дънят особено в БГ кадето използваме климатиците като основен отоплителен уред, имаме най-калпавото електрозахранване в европа и търговци които продължават да твърдят че 12-ка е като 12 квт ...( не визирам никой от пишештите в този форум а случка от един магазин в голям БГ град.) ... и нещо по темата: нама ли пак да пуснат генератор на О2??
Момчета нали казах, че постепенно ще вървим към японските им събратя-новата директива "бута" вносителите и производителите(ако искат да продават в Европа) към критериите за оценка на енергийната ефективност за япоснкия пазар.Ако досега беше евтино и оправдани да се разработват модели за Япония и останалия свят, сега когато предстои да сме с почти еднакви критерии с японските вместо да се разработват климатици за Япония, Европа и останалия свят по -лесно е да се вземе наготово моделите за японския пазар които отговарят на новите Европейски директиви и регламенти.Така нито ще разработват климатик нито дизайн-взимат всичко наготово от японските модели с някои малки изменения.Първоначално публикувано от chachoto
Те не че ако не отговарят на директивата за енергийна ефективност няма да могат да ги внасят, но просто няма да се съфинансира климатика по програмата за енергийна ефективност което е = на по-малко продадени климатици, защото от тази програма се ползват и фирми, а там има и сериозни поръчки...
А иначе дизайна на новите панасоници е доста семпъл и нелъскав което ми харесва.За мен интерсеното ще е след 2016 година когато вече ще има и истински японци да се продават на 220 волта за Европейския пазар.
Не знам за новия но този определено е добра машина
http://www.pihapiiri.fi/wmanage/file...e&file_id=7135
Е па ние го правим това от доста време,с помощта на един траф само.Първоначално публикувано от justify
Гледам новия модел е с по-леко външно тяло. За сметка на това има управление през iPhone и Android. Което предполагам означава, че може да накараш жена ти да замръзне и дори да не си вкъщи?
Гледам япончетата си джиткат климатиците с Android,още преди две години,по скоро с remote control.
https://www.youtube.com/watch?v=b-SvLT-xUMU#ws
Тва мяза на Мицубиши електрик,сигурно го проверява за спукани тръболяци.
Да,МЕ е климатикът,но като не могат да си направят сапунявица,ползват разни газ-детектори за пропуск в системата.
Сензор за светлина има в моделите на Саньо още от миналият век. В общи линии, като загасиш осветлението и турбината преминава в най-тих режим, за лятото е добре, но през зимата в стаята наистина става по-хладно. Поне така е при модел на Саньо от 1992 година.Първоначално публикувано от bigmouth
До колкото знам тук става въпрос за сензор на слънчева светлина.
А сложиха ли му един EEV да му мяза,като при японските му събратя или старата песен продължава,че не съм гледал сервизно още.