Не, чака се нов флагман лятото. Щял да бъде супер, мега, хипер, дупер...Първоначално публикувано от frescor
Не, чака се нов флагман лятото. Щял да бъде супер, мега, хипер, дупер...Първоначално публикувано от frescor
И аз искам, но не дават. Пазят се. Като дойде ще видим явно. Лично аз мисля, че ще е нещо с технология на Sanyo?Първоначално публикувано от chachoto
по отношение на така наречения флагман мога да кажа, че миналата седмица го бяха изложили в Милано на панаира, но това нищо не значи, защото и миналата година пак беше изложен, но на панаира в Мадрид
единственото, което се видя по картинките е, че има някаква намотана медна тръба около компресора без нищо повече да е ясно
иначе откъм пластмаси са го докарали като вътрешно тяло, но това едва ли ще впечатли някого
Значи отиваме към нон-стоп отоплението,като при японските аналози,което си е постижение.Първоначално публикувано от climamarket
Това е много добра информация ако е така. Само цената да не ни препарира като LG флага.
Едва ли ще е без пари, като гледам къде изпратиха ценово NKE-3 серията, явно ще е в ценовия клас на ТОП машините. Дори няма да се изненадам ако ги надхвърли.Първоначално публикувано от chachoto
Ако има намотана медна тръба на компресора то сас сигорност ще има технолигията на топал дефрост заимствана от Саню което е супер Само незнам дали ще го дадат и за нащия пазар което е по важното дори и на цената да даисекаи 6 да е мисля че ще има успех и търсене
Да,така е.Опитахме да го четем по чуждите сайтове,ама омотано е обяснено,явно и те не са на ясно-саньо не са ги светнали много-много как става.Първоначално публикувано от turboie
Няма нищо за "светване"- топлината която се отделя от компресора при дефрост се "улавя" от медната тръба-радиатор около него и се изпраща във вътрешното тяло.
Външното или ще е разделено на сегменти и докато един дефроства друг изпълнява ролята на изпарител или както най-вероятно е и както аз разчетох моделите от миналата година за Япония -просто компресора върти без фреона да преминава през какъвто и да е изпарител, а само от топлината на нагнетяването на газа и се използва само тази топлина.Самото нагнетяване което създава компресия сгорещява газа, но просто няма да има пренос от вън(кондензатор) на вътре(към изпарител- и двете в режим отопление само при дефрост) и ефекта ще е по -малък то и затова изрично са написали хората, че веднъж на 24 часа е възможно да има същински дефрост със спиране на отоплението от вътрешното тяло по време на размразяването .
Това да му е кусура, все ще се преглътне толкова един нормален дефрост за 24ч. Някои марки същата "гимнастика" я правят на 22-28мин., а при Панасоник на 24ч........пей сърцеПървоначално публикувано от justify