Ако изключва по-често, предполагам затова и заскрежава по-малко от другия.
Ако изключва по-често, предполагам затова и заскрежава по-малко от другия.
Видях къде е,а в изключено положение ли се почиства или може и както е включен.Нещо разглобява ли се или бъркам колкото мога с клечки за уши или нещо друго?
Изключи го де, отвори клапите и с клечкапа с тампончето мушкаш и хубаво обери нагара. Чистиш и кръглата пластинка и електрода.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Сега видях в упътването на всеки 6м в изключено положение.Ще изчакам да се позатопли времето и тогава ще действам.Май трябва да взема да прочета книжката му.
Май да!
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Сутринта при мен беше -17градуса панасоника поддържаше 23 градуса в стаята при 24 по ДУ и макс вентилатор. ,Моя не изклюва при сериозно застудяване , миналата година имаше -19 градуса и си работеше (но ялово).
А имаш ли ватметър, мисля си че може да изключват някои панасоници ако са по-натоварени при тези ниски температури.
Твоя ye_qke до сега изключвал ли e?
Не е изключвал, най ниската температура която е била тези дни е -15,9 измерена от мен, по сайтове -16, -17.
Имайте предвид, че реалната температура се мери в метеорологична клетка на 2м от земята При външните тела на климатиците Ви температурата може да е различна в зависимост от това къде са монтирани - на тераса, на каква височина, къща, блок и т.н. Преди няколко дни когато в Перник беше -23 градуса, в блок на 9-ти етаж, на терасата, на който имам климатик измерената температура беше -19, докато в къщата, където ползвам Етереята пак в Перник на 4 метра от външното тяло с външен метео датчик отчетох -23.1 градуса. Тоест при една и съща температура (стандартно мерене) в града климите работеха в различни условия. В София в гъсто населените райони винаги е малко по-топло.
На моя Панасоник тези дни редовно се включва защита за по няколко часа и след това сам тръгва. Свикнах му вече! Тази нощ му беше поредната, в която си почиваше
Този пост е редактиран от hristo.petrov; 11-01-17 в 14:58.
Миналата година само веднъж се случи и псувах на поразия , а сега просто засилвам камината, включвам духалката и пия едно за стопляне на душата
Не съм сигурен ако сложа малко по силно отопление на тавата на външното тяло и около датчика дали няма да изиграе положителна роля с градус два да излъже, че е по топло